Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Εντυπωσίασε σε πολυεθνική άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα το Πολεμικό Ναυτικό

© Φωτογραφία : Γραφείο Τύπου ΥΕΘΑΚοινή διακλαδική άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» στην Αλεξάνδρεια
Κοινή διακλαδική άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» στην Αλεξάνδρεια - Sputnik Ελλάδα
Με την πυραυλάκατο «ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ» και μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ, συμμετείχε το ελληνικό πολεμικό ναυτικό σε διεθνή άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα.

Στην πολυεθνική άσκηση «Breeze 2018», η οποία έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου, στη Μαύρη Θάλασσα, συμμετείχε το πολεμικό ναυτικό.

Η άσκηση διοργανώθηκε από το ναυτικό της Βουλγαρίας και διεξήχθη με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου επιχειρησιακής και τακτικής συνεργασίας μεταξύ των ναυτικών μονάδων των συμμαχικών χωρών.

Στην άσκηση που διεξήχθη σε τρεις φάσεις, συμμετείχαν προσωπικό, πλοία, υποβρύχια και αεροναυτικά μέσα από Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία, καθώς και πλοία των Μόνιμων Ναυτικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι εκ μέρους του πολεμικού ναυτικού συμμετείχε η πυραυλάκατος «ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ», μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ και έναν αξιωματικό. 

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала