Το αυθεντικό και αγαπημένο PlayStation επιστρέφει σε ρετρό επανέκδοση (Βίντεο)

Η Sony ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία ρετρό επανέκδοση του αυθεντικού PlayStation. Θα έχει την ίδια εμφάνιση με την πρώτη κονσόλα που κυκλοφόρησε το 1994 στην Ιαπωνία και θα έρχεται με 20 τίτλους, μεταξύ των οποίων τα Final Fantasy VII και Tekken 3.

Με αφορμή την επέτειο γενεθλίων του πρώτου PlayStation, η Sony ετοιμάζει μία ρετρό επανέκδοση της ιστορικής κονσόλας η οποία θα έχει την ίδια εμφάνιση με την αυθεντική και θα περιλαμβάνει 20 προ-εγκατεστημένους τίτλους παιχνιδιών που πολλοί λάτρεψαν.

Το PlayStation Classic θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2018, ιστορική μέρα για την εταιρεία μιας και τότε, το μακρινό 1994, το πρώτο PlayStation παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ιαπωνική αγορά.

Η κονσόλα θα είναι περίπου 45% μικρότερη από το αυθεντικό PlayStation, αλλά θα έχει την ίδια εμφάνιση και αίσθηση, καθώς θα έρχεται με ίδια χειριστήρια και παρόμοια συσκευασία.

«Οι μακροχρόνιοι φαν θα εκτιμήσουν τη νοσταλγία ανακαλύπτοντας ξανά τα παιχνίδια που γνωρίζουν και αγαπούν, ενώ οι παίκτες που μπορεί να είναι νέοι στην πλατφόρμα μπορούν να απολαύσουν την πρωτοποριακή εμπειρία της κονσόλας PlayStation που τα ξεκίνησε όλα. Όλα τα προ-εγκατεστημένα παιχνίδια θα μπορούν να αναπαραχθούν στην αρχική τους μορφή», αναφέρεται σε ανάρτηση στο επίσημο blog της PlayStation.

Μεταξύ των 20 προ-εγκατεστημένων τίτλων περιλαμβάνονται τα παιχνίδια Final Fantasy VII, Tekken 3, Ridge Racer Type 4, Wild Arms και Jumping Flash.

Η κονσόλα θα έρχεται με καλώδιο HDMI για τη σύνδεση με την τηλεόραση, καθώς και δύο χειριστήρια, ενώ θα πωλείται προς 99,99 ευρώ.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала