«Εμφύλιος» και βαρύ κλίμα στην Ένωση Κεντρώων

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOCO πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης - Sputnik Ελλάδα
Δυσαρέσκεια επικρατεί στο εσωτερικό της Ένωσης Κεντρώων, με τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη να παραιτείται χτες από πρόεδρος της Κ.Ο. και ανοιχτό να είναι το μέλλον του στο κόμμα του κ. Λεβέντη. Αφορμή οι καταγγελίες του Δημήτρη Καβαδέλλα περί απαγόρευσης εισόδου στη ΔΕΘ.

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό της Ένωσης Κεντρώων, μετά τις καταγγελίες του βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καβαδέλλα ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γεγονός που οδήγησε σε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης παραιτήθηκε χτες από τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, χωρίς να αποκλείεται πλέον ακόμη και αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης - Sputnik Ελλάδα
Ο Γιάννης Σαρίδης παραιτήθηκε από γραμματέας της Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δούλεψα σκληρά τρία χρόνια και έρχονται κάποιοι και τα γκρεμίζουν. Δεν παραιτήθηκα από γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας για να διαμαρτυρηθώ, είναι θέμα ηθικής», φέρεται να λέει ο κ. Σαρίδης σύμφωνα με την ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι μετά τις 13:00 θα προχωρήσει σε δημόσια δήλωση.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η καταγγελία του κ. Καβαδέλλα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι του ζήτησαν εισιτήριο και του απαγορεύτηκε η είσοδος στη ΔΕΘ όπου ήθελε να καταγγείλει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала