Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Εκτόξευση ρωσικού υπερηχητικού πυραύλου σε ασκήσεις στην Αρκτική (Βίντεο)

Βρείτε μας
Βίντεο παρουσιάζει καρέ - καρέ την εκτόξευση του προηγμένου υπερηχητικού πυραύλου Onyx από το σύστημα παράκτιας άμυνας Bastion, στο πλαίσιο άσκησης στην Αρκτική.

Το ρωσικό Ναυτικό πραγματοποίησε για πρώτη φορά δοκιμαστική εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου Onyx. Εκτοξεύτηκε από το σύστημα πυραυλικής άμυνας Bastion που πρόσφατα αναπτύχθηκε σε ρωσικό έδαφος της Αρκτικής.

Ο πύραυλος P-800 Onyx μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα 2.896 χλμ/ώρα. Στο βίντεο από τη δοκιμαστική εκτόξευση, ο πύραυλος φαίνεται να σηκώνεται κάθετα στον αέρα και κατόπιν να έρχεται σε οριζόντια θέση πετώντας πάνω από τη θάλασσα με υποτιθέμενο στόχο ομάδα εχθρικών πλοίων.

Το σύστημα εκτόξευσης Bastion μπορεί να μεταφέρει δύο αντιπλοϊκούς πυραύλους Onyx. Παρά τον σχεδιασμό τους για να πλήττουν πλωτά μέσα, οι πύραυλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κατά επίγειων στόχων.

Οι πρώτες τρεις κινητές συστοιχίες συστημάτων παράκτιας άμυνας Bastion παρελήφθησαν από τον ρωσικό στρατό το 2010 και έχουν έκτοτε χρησιμοποιηθεί σε μάχες στη Συρία.

Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала