Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Πειθαρχική δίωξη εναντίον του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών αποφάσισε η Σύγκλητος

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOCΤΕΙ Σερρών
ΤΕΙ Σερρών - Sputnik Ελλάδα
Η Σύγκλητος του ΤΕΙ Σερρών αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του καθηγητή, αλλά και την αποχή του συγκεκριμένου καθηγητή από το σύνολο των ακαδημαϊκών λειτουργιών και καθηκόντων του.

Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που φέρεται να ζητούσε χρηματικά, αλλά και σεξουαλικά ανταλλάγματα από φοιτητές προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα που δίδασκε, αποφάσισε η Σύγκλητος του ιδρύματος, σύμφωνα με τη ΕΡΤ που επικαλείται σχετική ανακοίνωση.

Η απόφαση της Συγκλήτου ήταν ομόφωνη.

Αποφασίστηκε επίσης η παράσταση του ΤΕΙ στην ποινική δίκη προκειμένου να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που έχει υποστεί το ίδρυμα, αλλά και η αποχή του συγκεκριμένου καθηγητή από το σύνολο των ακαδημαϊκών λειτουργιών και καθηκόντων του. 

Όπως ανέφερε ο πρύτανης του ΤΕΙ Δημήτρης Χασάπης, η απόφαση της Συγκλήτου θα κοινοποιηθεί άμεσα στον υπουργό Παιδείας «ώστε να μπορέσει αυτός να κινήσει τις διαδικασίες για την αποχή του συγκεκριμένου καθηγητή από τα καθήκοντά του».

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала