Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Τι απαντά η Destiny Επενδυτική του Παπαευαγγέλου για τη «Χρυσή Βίζα»

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOCΑθήνα
Αθήνα - Sputnik Ελλάδα
Βρείτε μας
Ανακοίνωση σε σχέση με την υπόθεση της Χρυσής Βίζας εξέδωσε η εταιρεία Destiny Επενδυτική του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου που όπως αναφέρει ιδρύθηκε με σκοπό, μεταξύ άλλων, την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας και τη διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων.

Διαβεβαιώσεις ότι η Destiny Επενδυτική του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου έχει τηρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες παρέχει η εταιρεία με ανακοίνωσή της για την υπόθεση της «Χρυσής Βίζας» και αναφέρει ότι η «όποια επιτυχία ενδεχομένως ενόχλησε τους ανταγωνιστές».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «δημιουργία σύγχυσης στην κοινή γνώμη».

Όπως αναφέρεται, «η δυνατότητα μας να έχουμε οργανωμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο με συνεργάτες όσο και με την εταιρική μας παρουσία, αποτέλεσε σφραγίδα της όποιας επιτυχίας μας και ενδεχομένως ενόχλησε ανταγωνιστές μας».

Αναγνωρίζει ότι η πρόσκληση από την Ελλάδα για επενδυτές με αντάλλαγμα το προνόμιο της Golden Visa «θα αποτελούσε μια ευκαιρία για την εταιρεία μας».

Όπως σημειώνει «θεωρεί δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή και δημοκρατική χώρα στην οποία οι επιχειρηματικές δραστηριότητες ασκούνται και αναπτύσσονται μέσα σε ένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο που προδιαγράφεται από το εθνικό και κοινοτικό δίκαιο».

Αθήνα - Sputnik Ελλάδα
'Ερευνα για την πώληση ακινήτων σε Κινέζους από τον πρώην αντιπρόεδρο της Jumbo
Διευκρινίζει ότι η εταιρεία έχει τηρήσει και τηρεί «όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της, σύμφωνα με το σκοπό σύστασης και χορήγησης Golden Visa σε υπηκόους τρίτων χωρών, όπως περιγράφεται στο σχετικό νόμο του υπουργείου Εξωτερικών».

Υπογραμμίζει ότι συνεργάζεται από την πρώτη ημέρα της σύστασής της με δύο τράπεζες και σέβεται πλήρως τους κανονισμούς. Ειδικότερα για την χρήση τερματικών POS αναφέρει πως «ήταν καθ' όλα νόμιμη και η κάθε συναλλαγή μέσω αυτών ήταν για νόμιμη αιτία και τελούσε υπό πλήρη διαφάνεια και έγκριση».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί ανεξάρτητη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Παπαευαγγέλου και «ουδόλως σχετίζεται με την εταιρεία Jumbo».

Η εταιρεία σύμφωνα με την ανακοίνωση ιδρύθηκε με σκοπό την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, την ανέγερση κτηρίων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας και τη διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων. Απασχολεί 52 εργαζόμενους, είναι προς ώρας κερδοφόρος και αποδίδει κανονικά τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές της προς το ελληνικό δημόσιο.

Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала