Πρωτότυπες δημιουργίες από λουλούδια, φυτά και οργανικά υλικά στην επίδειξη BioFashion

Μια επίδειξη μόδας για καλό σκοπό και με ιδιαίτερα εκκεντρικής δημιουργίες, πολλές από τις οποίες θα μπορούσαν να είναι βρώσιμες, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κάλι της Κολομβίας.

Η επίδειξη μόδας BioFashion, που διεξήχθη στο Κάλι της Βραζιλίας, είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην αφύπνιση του κόσμου στα ζητήματα της διατήρησης και διαχείρισης των φυσικών πόρων.

Νέοι σχεδιαστές έβαλαν όλο το ταλέντο και την έμπνευσή τους προκειμένου να δημιουργήσουν φορέματα φτιαγμένα από φυτά, λουλούδια και οργανικά υλικά.

© AFP 2022 / Luis RobayoΜοντέλο ποζάρει για τον φακό φορώντας μια δημιουργία της Λίνα Παλάσιος κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας BioFashion, που έλαβε χώρα στην Κολομβία.
Μοντέλο ποζάρει για τον φακό φορώντας μια δημιουργία της Λίνα Παλάσιος κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας  BioFashion,  που έλαβε χώρα στην Κολομβία. - Sputnik Ελλάδα
1/14
Μοντέλο ποζάρει για τον φακό φορώντας μια δημιουργία της Λίνα Παλάσιος κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας BioFashion, που έλαβε χώρα στην Κολομβία.
© AFP 2022 / Luis RobayoΜοντέλο με τουαλέτα από χρωματιστά λουλούδια, φτιαγμένη από τη Γκλόρια Λοντόνο στην επίδειξη μόδας BioFashion.
Μοντέλο με τουαλέτα από χρωματιστά λουλούδια, φτιαγμένη από τη Γκλόρια Λοντόνο στην επίδειξη μόδας BioFashion. - Sputnik Ελλάδα
2/14
Μοντέλο με τουαλέτα από χρωματιστά λουλούδια, φτιαγμένη από τη Γκλόρια Λοντόνο στην επίδειξη μόδας BioFashion.
© AFP 2022 / Luis RobayoΜια εκκεντρική δημιουργία της Κολομβιανής, Λάουρα Κάμπο, φτιαγμένη από οργανικά υλικά.
Μια εκκεντρική δημιουργία της Κολομβιανής, Λάουρα Κάμπο, φτιαγμένη από οργανικά υλικά. - Sputnik Ελλάδα
3/14
Μια εκκεντρική δημιουργία της Κολομβιανής, Λάουρα Κάμπο, φτιαγμένη από οργανικά υλικά.
© AFP 2022 / Luis RobayoΤα λουλούδια ήταν κυρίαρχο υλικό στην επίδειξη μόδας BioFashion. Στη φωτογραφία μια δημιουργία της Νικόλ Καβιέδες.
Τα λουλούδια ήταν κυρίαρχο υλικό στην επίδειξη μόδας BioFashion. Στη φωτογραφία μια δημιουργία της Νικόλ Καβιέδες. - Sputnik Ελλάδα
4/14
Τα λουλούδια ήταν κυρίαρχο υλικό στην επίδειξη μόδας BioFashion. Στη φωτογραφία μια δημιουργία της Νικόλ Καβιέδες.
© AFP 2022 / Luis RobayoΤα παράξενα καπέλα φτιαγμένα από φυτά τράβηξαν τα βλέμματα όσων παρευρισκόμενων στην επίδειξη BioFashion. Το συγκεκριμένο εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής, Αλεχάντρο Ράμος.
Τα παράξενα καπέλα φτιαγμένα από φυτά τράβηξαν τα βλέμματα όσων παρευρισκόμενων στην επίδειξη BioFashion. Το συγκεκριμένο εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής, Αλεχάντρο Ράμος. - Sputnik Ελλάδα
5/14
Τα παράξενα καπέλα φτιαγμένα από φυτά τράβηξαν τα βλέμματα όσων παρευρισκόμενων στην επίδειξη BioFashion. Το συγκεκριμένο εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής, Αλεχάντρο Ράμος.
© AFP 2022 / Luis RobayoΟ Χόλμπερ Λογκάτο έφτιαξε μια μοναδική μπλε τουαλέτα για την επίδειξη μόδας BioFashion .
Ο Χόλμπερ Λογκάτο έφτιαξε μια μοναδική μπλε τουαλέτα για την επίδειξη μόδας BioFashion . - Sputnik Ελλάδα
6/14
Ο Χόλμπερ Λογκάτο έφτιαξε μια μοναδική μπλε τουαλέτα για την επίδειξη μόδας BioFashion .
© AFP 2022 / Luis RobayoΤα χρώματα της φύσης αποτέλεσαν έμπνευση για τη σχεδιάστρια Καμίλα Γκονζάλες.
Τα χρώματα της φύσης αποτέλεσαν έμπνευση για τη σχεδιάστρια Καμίλα Γκονζάλες. - Sputnik Ελλάδα
7/14
Τα χρώματα της φύσης αποτέλεσαν έμπνευση για τη σχεδιάστρια Καμίλα Γκονζάλες.
© AFP 2022 / Luis RobayoΜια τουαλέτα αποκλειστικά από οργανικά υλικά, δημιουργία της Κολομβιανής, Λίντα Αλεγκρίας.
Μια τουαλέτα αποκλειστικά από οργανικά υλικά, δημιουργία της Κολομβιανής, Λίντα Αλεγκρίας. - Sputnik Ελλάδα
8/14
Μια τουαλέτα αποκλειστικά από οργανικά υλικά, δημιουργία της Κολομβιανής, Λίντα Αλεγκρίας.
© AFP 2022 / Luis RobayoΜοντέλο κάνει πασαρέλα φορώντας μια δημιουργία του Αλεχάντρο Ράμος κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας BioFashion, που έλαβε χώρα στην Κολομβία.
Μοντέλο κάνει πασαρέλα φορώντας μια δημιουργία του Αλεχάντρο Ράμος κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας  BioFashion,  που έλαβε χώρα στην Κολομβία. - Sputnik Ελλάδα
9/14
Μοντέλο κάνει πασαρέλα φορώντας μια δημιουργία του Αλεχάντρο Ράμος κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας BioFashion, που έλαβε χώρα στην Κολομβία.
© AFP 2022 / Luis RobayoΤα οργανικά υλικά, όπως και στη συγκεκριμένη δημιουργία του Λουίς Ρόχας, ήταν οι πρωταγωνιστές της επίδειξης BioFashion.
Τα οργανικά υλικά, όπως και στη συγκεκριμένη δημιουργία του Λουίς Ρόχας, ήταν οι πρωταγωνιστές της επίδειξης BioFashion. - Sputnik Ελλάδα
10/14
Τα οργανικά υλικά, όπως και στη συγκεκριμένη δημιουργία του Λουίς Ρόχας, ήταν οι πρωταγωνιστές της επίδειξης BioFashion.
© AFP 2022 / Luis RobayoΗ Κολομβιανή σχεδιάστρια Σάντρα Ραμίρεζ, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην επίδειξη μόδας BioFashion.
Η Κολομβιανή σχεδιάστρια Σάντρα Ραμίρεζ, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην επίδειξη μόδας BioFashion. - Sputnik Ελλάδα
11/14
Η Κολομβιανή σχεδιάστρια Σάντρα Ραμίρεζ, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην επίδειξη μόδας BioFashion.
© AFP 2022 / Luis RobayoΜπορεί η συγκεκριμένη δημιουργία της Λέιντι Ροντρίγκεζ να μην είναι μια επιλογή για κάθε ημέρα αλλά περνάει ένα ισχυρό μήνυμα για το περιβάλλον.
Μπορεί η συγκεκριμένη δημιουργία της Λέιντι Ροντρίγκεζ να μην είναι μια επιλογή για κάθε ημέρα αλλά περνάει ένα ισχυρό μήνυμα για το περιβάλλον. - Sputnik Ελλάδα
12/14
Μπορεί η συγκεκριμένη δημιουργία της Λέιντι Ροντρίγκεζ να μην είναι μια επιλογή για κάθε ημέρα αλλά περνάει ένα ισχυρό μήνυμα για το περιβάλλον.
© AFP 2022 / Luis RobayoΣχέδια βγαλμένα πραγματικά από τη φύση, όπως αυτό της Εστεφάνια Ρούσσι.
Σχέδια βγαλμένα πραγματικά από τη φύση, όπως αυτό της Εστεφάνια Ρούσσι. - Sputnik Ελλάδα
13/14
Σχέδια βγαλμένα πραγματικά από τη φύση, όπως αυτό της Εστεφάνια Ρούσσι.
© AFP 2022 / Luis RobayoΠολλά από τα ρούχα στην επίδειξη BioFashion, όπως αυτά της Σολ Σαλγκουέρο, έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι.
Πολλά από τα ρούχα στην επίδειξη BioFashion, όπως αυτά της Σολ Σαλγκουέρο, έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι. - Sputnik Ελλάδα
14/14
Πολλά από τα ρούχα στην επίδειξη BioFashion, όπως αυτά της Σολ Σαλγκουέρο, έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала