Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Προβλήματα στα σχολεία της δυτικής Μακεδονίας από το χιόνι

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOCΧιονόπτωση
Χιονόπτωση - Sputnik Ελλάδα
Με δυσκολία καθίσταται ομαλή η πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία της δυτικής Μακεδονίας, λόγω χιονιού και χαμηλών θερμοκρασίων. Τροποποιήσεις λειτουργίας των σχολείων σε Φλώρινα και Κοζάνη.

Σε Φλώρινα και Κοζάνη τροποποιείται το πρόγραμμα των σχολείων λόγω των χιονοπτώσεων.

Ειδικότερα στην Φλώρινα, με απόφαση του δημάρχου, αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Την ίδια στιγμή στο Αμύνταιο Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Θεοδωρίδη, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα από το κανονικό πρόγραμμα.

Παράλληλα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Σερβίων Βελβεντού, τα σχολεία την αύριο Τετάρτη, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ώρες αργότερα από τη ώρα έναρξης, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επιπλέον, στον δήμο Κοζάνης, με απόφαση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, η έναρξη των σχολικών μονάδων θα γίνει μια ώρα αργότερα από το κανονικό πρόγραμμα.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала