Κοτζιάς: Με απειλούν γιατί ζήτησα να ελεγχθούν τα κονδύλια της ΕΥΠ

© Sputnik / Evgeny Biyatov /  / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΟ έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς
Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς - Sputnik Ελλάδα
Το Πράττω ζητεί την σύλληψη των «ηθικών και φυσικών αυτουργών» των απειλών σε βάρος του κ. Κοτζιά και καλεί τη ΝΔ και τον Πάνο Καμμένο να αναλογιστούν τις ευθύνες τους γιατί στοχοποιούν συνεχώς τον πρώην υπουργό.

Με την κατάθεση πρότασης του Νίκου Κοτζιά για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων της ΕΥΠ, συνδέει το ΠΡΑΤΤΩ το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρώην υπουργός.

Συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, Ιούνιος 2018 - Sputnik Ελλάδα
Κοτζιάς: Δέχθηκα απειλητικό τηλεφώνημα, μου είπαν ότι θα με εκτελέσουν

«Οι γνωστοί άγνωστοι, το παρακράτος της πολιτικής ζωής, απείλησαν σήμερα τηλεφωνικώς τον Ν. Κοτζιά, λίγες μόλις ώρες μετά την πρόταση του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το ΠΡΑΤΤΩ στρέφει τα βέλη του κατά της ΝΔ και του Πάνου Καμμένου ότι στοχοποιούν συνεχώς τον κ. Κοτζιά και θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

«Δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε άφρονες να στρέφονται εναντίον του. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η τακτική τους υποσκάπτει τη Δημοκρατία και σκάβει τον λάκκο που θα βρεθούν και οι ίδιοι», τονίζει το ΠΡΑΤΤΩ αναφερόμενο στη ΝΔ και τον Πάνο Καμμένο.

Το ΠΡΑΤΤΩ τονίζει ότι ο κ. Κοτζιάς δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται και καλεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να επιλύσουν άμεσα τις συστηματικές απειλές κατά του πρώην υπουργού αλλά και να συλλάβουν «τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των συνεχιζόμενων απειλών».

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала