Την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOCΠαναγιώτης Σγουρίδης
Παναγιώτης Σγουρίδης - Sputnik Ελλάδα
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης μετά την κρίση που ξέσπασε εξαιτίας δηλώσεών του περί «θερμού επεισοδίου» που μπορεί να καθυστερήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, μετά την ένταση που προκλήθηκε εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντας πως ένα πιθανό θερμό επεισόδιο μπορεί να καθυστερήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Νωρίτερα, εξάλλου, ο Πάνος Καμμένος, μέσω Twitter, είχε απαντήσει στον κ. Σγουρίδη. «Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα. Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά», έγραψε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ίδιος ο κ. Σγουρίδης ανέφερε ότι μέσω μηνύματος (sms) έστειλε στον Πάνο Καμμένο ότι θέτει την παραίτησή του στη διαθεσή του και ότι ποτέ δεν υπονόησε ότι περιμένει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала