Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι φαν του Χάρι Πότερ «αηδιάζουν» καθώς η συγγραφέας αποκαλύπτει λεπτομέρειες του Hogwarts

Σε μερικές «ενδιαφέρουσες» αποκαλύψεις σχετικά με λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής των μαθητευόμενων μάγων, προχώρησε η συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ο λογαριασμός της Τζ Κ. Ρόουλινγκ στο Twitter «Pottermore» αποκάλυψε κάποια μυστικά για το σύμπαν του «Χάρι Πότερ», τις οποίες οι οπαδοί της σειράς δεν πίστευαν ποτέ ότι θα μάθαιναν.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο tweet, φαίνεται ότι το Hogwarts δεν είχε μπάνιο μέχρι το 18ο αιώνα. Έτσι, οι μαθητές μπορούσαν να ανακουφίσουν τους εαυτούς τους οπουδήποτε, απλώς ήταν αναγκασμένοι να κάνουν τα «προϊόντα» τους να εξαφανιστούν δια μαγείας.

​Όσο «διασκεδαστικό», κι αν φαίνεται το πρόσφατα ανακοινωθέν γεγονός, οι περισσότεροι θαυμαστές φάνηκαν αηδιασμένοι από τα περίεργα νέα.

Κάποιοι σημείωσαν σε δημοσιεύσεις τους ότι ο συγγραφέας του βιβλίου δεν θα έπρεπε να έχει αποκαλύψει εκείνη τη λεπτομέρεια:

Ένας χρήστης σχολίασε πως θα μπορούσε να ζήσει και χωρίς αυτή τη λεπτομέρεια:

​Μερικοί ανέτρεξαν στα ευρέως γνωστά μαγικά ξόρκια από τα βιβλία για να εκφράσουν τη στάση τους απέναντι στις αποκαλύψεις:

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала