Κοτζιάς για Καμμένο: Με τον κύριο αυτό θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC / Συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, Ιούνιος 2018
Συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, Ιούνιος 2018 - Sputnik Ελλάδα
Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μετά τους υπαινιγμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ σε βάρος του.

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει κατά του Πάνου Καμμένου ο Νίκος Κοτζιάς μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο ραδιόφωνο News24/7.

Μετά τους υπαινιγμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ σε βάρος του, ο κ. Κοτζιάς χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο, εθνικό συκοφάντη και εθνικό ψέυτη.

«Με τον κύριο αυτό θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας (…)Στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Μετά άλλαξε στάση, η ιστορία θα δείξει γιατί. Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις τον ώθησαν προς τα εκεί. Ποτέ μου δεν έχω δει τον κ. Σόρος. Αυτός ο κύριος είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης. Οι άνθρωποι που φέρνουν την ύβρι και την ασέβεια στη δημόσια ζωή υπονομεύουν τη δημοκρατία», τόνισε ο κ. Κοτζιάς.

​Με δυο διαφορετικά tweet στον προσωπικό του λογαριασμό τις προηγούμενες ημέρες, άφησε αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά, κάνοντας λογοπαίγνια με το όνομα του κινήματος ΠΡΑΤΤΩ του οποίου ηγείται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως "διαπράττει προδοσία" η "διαπράττει έγκλημα" δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραφαν τα δυο «τιτιβίσματα» του πρώην υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала