Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Χιλιάδες Αμερικανοί μαζεύουν υπογραφές για να πουλήσουν τη Μοντάνα στον Καναδά

CC0 / / Καναδέζικο διαβατήριο
Καναδέζικο διαβατήριο - Sputnik Ελλάδα
Συχνά άνθρωποι συγκεντρώνουν υπογραφές προκειμένου να πετύχουν κάποιο καλό σκοπό ή για να διαμαρτυρηθούν για κάποιο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας. Περίπου 6.000 Αμερικανοί ωστόσο είχαν άλλες προθέσεις.

Υπογραφές διαδικτυακά στον ιστότοπο Change.org μαζεύουν κάποιοι Αμερικανοί προκειμένου να καταφέρουν να πουλήσουν τους συμπολίτες τους από τη Μοντάνα στον Καναδά.

Συγκεκριμένα, πάνω από 6.000 άνθρωποι συμφωνούν στο να πωληθεί η πολιτεία της Μοντάνα στον Καναδά.

Όπως λένε, το αντίτιμο της πώλησης που ανέρχεται στο 1 τρισ. δολάρια (884.255.000 ευρώ), θα βοηθήσει στο να κλείσει μια μεγάλη «τρύπα» στο έλλειμμα των ΗΠΑ ενώ όπως λένε θα ξεφορτωθούν και μια «άχρηστη» πολιτεία.

Στον ιστότοπο που μαζεύονται οι υπογραφές οι επίδοξοι «πωλητές της Μοντάνα» προσπαθούν να δελεάσουν τον «αγοραστή Καναδά» με κάστορες, που βρίσκονται σε αφθονία στην πολιτεία αυτή.

Μάλιστα, παραδέχονται πως ο σχετικά «ασήμαντος πληθυσμός και η αισθητική του» καθιστούν την πώλησή της απαραίτητη.

Όσο για τους κατοίκους της Μοντάνα που μπορεί να διαμαρτυρηθούν, οι άσπονδοι φίλοι τους έχουν και γι 'αυτούς επιχειρήματα.

«Η Μοντάνα θα έχει νόμιμη κάνναβη, υγειονομική περίθαλψη και αξιοπρεπές χόκεϊ. Κερδίζουν όλοι», ανέφερε κάποιος.

Ενθουσιασμός φαίνεται πως προέκυψε και από την άλλη πλευρά των συνόρων αφού αρκετοί Καναδοί φάνηκαν να συμφωνούν με την αγοροπωλησία.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала