Μπόλαρης: Όποιος θέλει να μείνει στη δημοκρατική παράταξη θα είναι με τον Τσίπρα

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOCΟ Μάρκος Μπόλαρης
Ο Μάρκος Μπόλαρης - Sputnik Ελλάδα
«Νομίζω ότι χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας ότι είναι άλλο πράγμα η παράταξη και άλλο πράγμα το κόμμα», επισήμανε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

«Εγώ θεωρώ ότι η παράταξη είναι λαός ο οποίος πιστεύει σε κοινές αρχές. Τα κόμματα επιχειρούν να εκπροσωπήσουν τον λαό, την παράταξη στη Βουλή. Όταν ένα κόμμα μετακινηθεί και δεν εκφράζει τον κόσμο που είχε και εκφράζει άλλη παράταξη τότε ο λαός ο οποίος είναι από κάτω εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, τη δυσανασχέτηση του και φυσικά αφίσταται της υποχρέωσης που είχε να στηρίξει το κόμμα» σημείωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Επομένως, είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίσουν το προς τα Δεξιά ταξίδι, θέλουν να μείνουν στην παράταξη την οποία επέλεξαν και ανήκουν. Το ζήτημα είναι απλό επιλέγει κανείς να σταθεί στη δημοκρατική, σοσιαλιστική, προοδευτική παράταξη ή θα πάει Δεξιά. Όποιος θέλει να μείνει στη δημοκρατική παράταξη είναι υποχρεωμένος αυτή τη στιγμή να ζυγισθεί, θα στοιχηθεί και θα είναι με τον Τσίπρα. Όσοι θέλουν να πάνε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε στο καλό. Είναι θέμα πολιτικής επιλογής αλλά ας είναι ξεκάθαροι με τον κόσμο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ από τις επιλογές προσώπων που έγιναν στον ανασχηματισμό, ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε «αυτά είναι πολικά θέματα, προσωπικές αντιλήψεις υπάρχουν εγώ σας είπα ποια είναι η δική μου άποψη. Ο καθένας έχει έναν τρόπο να τα προσεγγίζει.

«Πάντοτε έχει σημασία ποιοι είναι μέσα στην κυβέρνηση. Όπως είδατε έγινε διαχείριση αυτά τα τέσσερα χρόνια με την παρουσία και των ΑΝΕΛ», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала