Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο πάνω από την Κριμαία, που ξεκίνησε από την Ελλάδα

CC0 / / Boeing RC-135V
Boeing RC-135V - Sputnik Ελλάδα
Η πορεία του αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους ξεκίνησε από την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποίησε αναγνώριση κοντά στην ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας.

Aεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποίησε αναγνώριση κοντά στην ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας, σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης PlaneRadar.

Το αναγνωριστικό αεροπλάνο Boeing RC-135V με αριθμό 64-14846 και το διακριτικό MITE21 απογειώθηκε από αεροπορική βάση στην Ελλάδα, στις 08:35 ώρα Μόσχας.

Στις 8:45 ώρα Μόσχας, το Boeing έφτασε στη Μαύρη Θάλασσα και στη συνέχεια προχώρησε στη διεξαγωγή αναγνωριστικής πτήσης κοντά στις ακτές της Κριμαίας.

Πραγματοποίησε αρκετές φορές διέλευση από τα σύνορα της χερσονήσου και στη συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο από όπου ξεκίνησε.

Το RC-135V βρέθηκε στην καθορισμένη περιοχή για περίπου τρεις ώρες.

Πρόσφατα, η δραστηριότητα των ξένων αναγνωριστικών αεροσκαφών, ιδίως των αεροσκαφών των ΗΠΑ, αυξήθηκε στα ρωσικά σύνορα.

​Την περασμένη εβδομάδα, δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών εντοπίστηκαν κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала