Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

MasterChef 3: Σκληρά λόγια από το Σωτήρη Κοντιζά και 9 υποψήφιοι για αποχώρηση

Τεστ δημιουργικότητας με βασικό υλικό το «ψωμί του τοστ» που δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους.

Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν του Χαράλαμπου, του Χρήστου και της Ελίζαμπεθ με το καλύτερο να αναδεικνύεται τελικά της Ελίζαμπεθ, που θα είναι και αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία που ακολουθεί.

Η Άλκηστης προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των κριτών για την αντίδραση της στην κριτική που δέχτηκε. Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε « περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό». Η κριτική εξόργισε την παίκτρια που την θεώρησε ανυπόστατη και άδικη. «Όλοι απαιτούμε μία πειθαρχία και έναν σεβασμό. Απαιτούμε κάποια πράγματα από εσάς, δεν σας παρακαλάμε, τα απαιτούμε», συνέχισε μεταξύ άλλων ο Κοντιζάς

Οι κριτές απογοητευμένοι από την στρατηγική των παικτών, θεωρώντας ότι μαγείρεψαν εκ του ασφαλούς προκειμένου να αποφύγουν την αρχηγική θέση στην ομαδική δοκιμασία, πέρα από τα τρία χειρότερα πιάτα, αποφάσισαν ότι ακόμα 6 παίκτες θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι κριτές άφησαν υπόνοιες ότι στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολουθεί, μπορεί να υπάρχουν και περισσότεροι του ενός που μπορεί να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала