Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμβουλος Άσαντ: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία με κυρώσεις στη Δαμασκό

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOCΗ αμερικανική σημαία
Η αμερικανική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία επιβάλλοντας κυρώσεις στη Δαμασκό, αντίθετες με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ ενώ επιτίθενται εναντίον των θέσεων του συριακού κυβερνητικού στρατού, σύμφωνα με σύμβουλο του Σύρου Προέδρου.

«Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που οι Ηνωμένες Πολιτείες επανειλημμένα άνοιξαν πυρ στις θέσεις του εθνικού στρατού της Συρίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι δυτικές χώρες εισάγουν νέες κυρώσεις κατά της Δημοκρατίας της Συρίας που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ ούτε με το διεθνές δίκαιο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία και δεν θέλουν να ξεκινήσουν διάλογο με τη συριακή κυβέρνηση ενώ είναι πάντοτε έτοιμοι να έχουν συνομιλίες με επικεφαλής τρομοκρατικών ομάδων», δήλωσε ο σύμβουλος πολιτικής και μέσων ενημέρωσης του Συριακού Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να καταστρέψουν τη Συρία και να υπονομεύσουν τις υποδομές της, υποστηρίζοντας τρομοκρατικές ομάδες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να προωθήσουν τα συμφέροντά τους.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала