Οι 15 νέοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για την ευρωεκλογές

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOCΝέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία - Sputnik Ελλάδα
Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε 15 νέους υποψηφίους για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου προκειμένου «να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας».

Στην ανακοίνωση 15 υποψηφίων για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου προχώρησε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία.

Ο λόγος που η γαλάζια παράταξη ανακοινώνει 15 στελέχη πριν την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου είναι ότι «οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών» και με τον τρόπο αυτό θα «έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας», όπως αναφέρει η ΝΔ.

Η πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ «θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας - Sputnik Ελλάδα
Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία

Οι 15 νέοι υποψήφιοι «έχουν ξεχωριστή προσωπική διαδρομή και έχουν ήδη δώσει δείγματα γραφής στον επαγγελματικό τους βίο και στην κοινωνία των πολιτών», τονίζει η ΝΔ. «Επέλεξαν να συνταχθούν με τη ΝΔ με κοινό τους στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

Οι 15 νέοι υποψήφιοι της ΝΔ για τις ευρωεκλογές είναι οι εξής: Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Κώστας Δέρβος, Νικόλαος Δούκας, Παύλος Eλευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελισάβετ Κυρίτση, Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς, Μχάλης Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Γιάννης Πάϊδας, Ελένη Παναγιωταρέα, Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη.

«Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα βιογραφικά των 15 υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала