Μετέτρεψε το σπίτι του σε έναν πολύχρωμο κόσμο από μολύβια

Ο Ασίφ Μπιλάλ από το Πακιστάν, με σκληρή δουλειά, έχει αρχίσει να κατασκευάζει έναν πολύχρωμο κόσμο από μολύβια κάθε μεγέθους, δίνοντας ένα μήνυμα ειρήνης και αρμονίας.

Μπαίνοντας στο στούντιο του Μπιλάλ Ασίφ, είναι σαν εισέρχεσαι σε έναν πολύχρωμο κόσμο, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Κοιτάξτε προσεκτικά και θα δείτε ότι τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από μολύβια κάθε μεγέθους. 

Ο Ασίφ είναι ένας παθιασμένος συλλέκτης και έχει αγοράσει αυτά τα μολύβια από όλο τον κόσμο.

Δίπλα στον πατέρα του είχε μάθει να επισκευάζει ρολόγια, όμως τα μολύβια τον ενέπνευσαν από πολύ μικρό να τα μετατρέπει σε έργα τέχνης

Για τον Ασίφ, το να ενώνει όλα αυτά τα μολύβια, διαφορετικών χρωμάτων έχει συμβολική σημασία.

Πιστεύει ότι ο συνδυασμός διαφορετικών μολυβιών και χρωμάτων, αντιπροσωπεύει ένα μήνυμα ειρήνης και αρμονίας, σε έναν ενωμένο κόσμο εναντίον της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.

Η δουλειά του δεν είναι καθόλου εύκολη. Δουλεύει μέρα και νύχτα, τραυματίζοντας τα δάχτυλά του. 

Εδώ και μήνες έχει αρχίσει να κατασκευάζει μία κούνια από χρωματιστά μολύβια, με στόχο να κερδίσει μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες.

Ο Ασίφ πιστεύει ότι κάθε άτομο είναι σε θέση να επιτύχει ό, τι επιδιώκει, αν κατακτήσει τους φόβους του. Με αυτή την πολύχρωμη κούνια θέλει να διώξει το φόβο και να εμπνεύσει την ελπίδα στους νέους για το μέλλον.

Ελπίζει να την ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο απώτερος στόχος του Ασίφ είναι να κατασκευάσει στο μέλλον ένα σπίτι εξ ολοκλήρου από μολύβια, ένα μέρος όπου μπορεί να εκθέσει την τέχνη του.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала