Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Απαλλαγή γνωστού πλαστικού χειρούργου από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή

© Φωτογραφία : SOOC / Alexandros Michailidis Δικαστική αίθουσα
Δικαστική αίθουσα - Sputnik Ελλάδα
Οι πράξεις που αφορούσε η κατηγορία για τα έτη έως το 2010 έχουν παραγραφεί, ενώ για τα έτη από το 2010 και μετά διενεργήθηκε επανέλεγχος και καταλογίστηκε οφειλή 400.000 ευρώ το οποίο ο γιατρός έχει ήδη καταβάλει.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απάλλαξε γνωστό πλαστικό χειρούργο για παλαιό καταλογισμό φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς αποδείχθηκε πως πλέον δεν έχει καμία οφειλή στο Δημόσιο.

Σε βάρος του χειρουργού είχε καταλογιστεί από την εφορία φοροδιαφυγή περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ η οποία αφορούσε έλεγχο για χρονικό διάστημα 13 ετών, υπόθεση που είχε προκαλέσει δεκάδες δημοσιεύματα στον Τύπο για τον πολύ γνωστό πλαστικό.

Το δικαστήριο σήμερα έκρινε ότι η κατηγορία όσον αφορά τα έτη έως το 2010 έχει παραγραφεί, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ. Για το επόμενο διάστημα, που αφορά έτη από το 2010 και μετά, διενεργήθηκε επανέλεγχος και καταλογίστηκε οφειλή 400.000 ευρώ το οποίο ο γιατρός έχει ήδη καταβάλει.

Η πλήρης εξόφληση του ποσού επικυρώθηκε στο δικαστήριο και από έγγραφο του ΚΕΦΟΜΕΠ το οποίο βεβαιώνει πως ο πλαστικός χειρουργός δεν έχει ουδεμία οφειλή στο Δημόσιο.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала