Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός!» (Φωτογραφίες)

© Twitter/IoannisBoutarisΟ Γιάννης Μπουτάρης
Ο Γιάννης Μπουτάρης - Sputnik Ελλάδα
Στον αγώνα που ξεκίνησε το 1991 κατά της εξάρτησής του από το αλκοόλ αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που γιόρτασε τα «δεύτερα γενέθλιά» του όπως είπε στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων «Ιανός» του ΨΝΘ.

Τα 28 χρόνια μακριά από εξαρτήσεις γιόρτασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και μέσω ανάρτησής του στο Twitter αναφέρθηκε στον αγώνα που ξεκίνησε το 1991. Ο δήμαρχος έσβησε κεράκια που σχημάτιζαν τον αριθμό 28 για να γιορτάσει όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα «δεύτερα» γενέθλιά του. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης - Sputnik Ελλάδα
Μπουτάρης: Θα μου λείψετε, όλα έχουν τέλος
«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα "δεύτερα" γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος. Βγήκα νικητής!», τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Προσθέτει ότι «κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου. Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να "πνίγει" τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος "πνίγει" τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!».

​(3/3) Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала