Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να προσέχουν για σκεύασμα που διαφημίζεται διαδικτυακά

CC0 / pixabay / Συμπληρώματα βιταμινών
Συμπληρώματα βιταμινών - Sputnik Ελλάδα
Προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο ΕΟΦ για σκεύασμα το οποίο διαφημίζεται διαδικτυακά αλλά δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά του.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για σκεύασμα το οποίο παρότι διαφημίζεται διαδικτυακά, δεν έχει αξιολογηθεί όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Πρόκειται για το σκεύασμα «MOVE&FLEX CREAM FOR JOINT AREAS», όπως ανέφερε ο ΕΟΦ σε ανακοίνωσή του. Προστίθεται ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν περιλαμβάνονται στοιχεία επικοινωνίας του παρασκευαστή ή του διανομέα του προϊόντος.

Ο ΕΟΦ ζητά την προσοχή των καταναλωτών και τους καλεί να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό εάν το προϊόν περιέλθει στην κατοχή τους.

«Η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας Ε.Ο.Φ. από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή», τονίζει, καταλήγοντας ο ΕΟΦ.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала