Αιματηρή έκρηξη στη Συρία με τουλάχιστον 24 νεκρούς.
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας τοποθετημένης στο δρόμο, στην δυτική περιφέρεια Χάμα της Συρίας, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο SANA, η έκρηξη προκλήθηκε από νάρκη που είχαν τοποθετήσει το Ισλαμικό Κράτος.
Τέτοια τραγικά περιστατικά δεν είναι σπάνια στη Συρία, καθώς τρομοκράτες τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς για να επιφέρουν πλήγματα στο στρατό αλλά ακόμη και σε χώρους όπου βρίσκονται άμαχοι.
Ωστόσο ο αριθμός των θυμάτων έχει αυξηθεί δραματικά μετά την απελευθέρωση περιοχών που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο τρομοκρατών.
Χθες, το SANA μετέδωσε ότι ο συριακός στρατός κατέστρεψε εκτοξευτές πυραύλων τρομοκρατικών ομάδων σε διάφορες περιοχές των περιφερειών Χάμα και Ιντλίμπ