Μία δημοσιογράφος του project «Redfish» του RT φέρεται να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα.
«Μέλη της αντιπολίτευσης, τα οποία έριξαν τεθωρακισμένα οχήματα πάνω σε πολίτες στα σύνορα με την Κολομβία, παρ' ολίγο να σκοτώσουν τη Νικόλ Κραμ, την επικεφαλής εικονολήπτρια του project "Redfish" στη Βενεζουέλα» ανακοινώθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί το «Redfish» στο Twitter.
Η δημοσιογράφος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο πόδι. «Είναι "οκ" και συνεχίζει να εργάζεται» αναφέρεται, επίσης, στο επίμαχο tweet.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Redfish» αποτελεί θυγατρική του Ruptly και εστιάζει στην παραγωγή βίντεο και μικρού μήκους ντοκιμαντέρ.
Η κατάσταση στη Βενεζουέλα έφθασε σε κρίσιμη καμπή, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, όταν ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, μετά την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να παραλάβει μη εγκεκριμένα φορτία ανθρωπιστικής βοήθειας από τις γειτονικές Κολομβία και Βραζιλία.
Από τα επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα στα σύνορα της Βενεζουέλας με τις δύο γειτονικές χώρες, έχουν τραυματιστεί 335 άτομα.