Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Mικρή φώκια εμφανίστηκε σε παραλία της Μήλου και συγκίνησε κατοίκους και διαδίκτυο

Μια μικρή, πιθανότατα κουρασμένη, φώκια έκανε την εμφάνισή της σε παραλία της Μήλου, με τον οργανισμό MOm, για την προστασία της Μονάχους Μονάχους να κάνει έκκληση στους κατοίκους να μην την πειράξουν.

Η φωτογραφία μιας μικρής φώκιας σε παραλία της Μήλου, που ανάρτησε ο οργανισμός MOm, για την προστασία της Μονάχους Μονάχους, έχει συγκινήσει τους χρήστες του Facebook.

Όπως αναφέρει ο οργανισμός στην ανάρτησή του η φώκια εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από κατοίκους που ανησύχησαν για την υγεία της.

Ωστόσο, η MOm, που ενημερώθηκε άμεσα, αναφέρει πως δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως η φώκια να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πιθανότατα είναι κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από την κακοκαιρία.

Οι φώκιες, κάνει γνωστό η MOm, χρησιμοποιούν τις σπηλιές ως καταφύγια αλλά λόγω της φουσκοθαλασσιάς μπορεί να μην ήταν προσβάσιμα.

Μάλιστα, κάνει έκκληση σε όσους βρεθούν στο σημείο να μην προσπαθήσουν να βρέξουν το ζώο, να το ταΐσουν ή να το επιστρέψουν στη θάλασσα καθώς μπορεί απλά να ξεκουράζεται.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала