Καμμένος για BBC: Με τη χρήση του όρου «Μακεδονία» είναι φυσικό να ανοίγουν τέτοια θέματα

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOCΟ Πάνος Καμμένος
Ο Πάνος Καμμένος - Sputnik Ελλάδα
Το δημοσίευμα του BBC που κάνει λόγο για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα σχολίασε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μιλώντας για το δημοσίευμα του BBC που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σχολίασε πως αυτός ήταν ο λόγος που το κόμμα του δήλωνε πως ο όρος «Μακεδονία» θα ανακινούσε «θέματα που θα μας γυρίσουν στην εποχή του Εμφυλίου Πολέμου».

Ο κ. Καμμενος σημείωσε ακόμη, στη συνέντευξή του στον Real FM, ότι παρότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που μιλούν τη σλαβική αυτή είναι Έλληνες, εντούτοις «υπάρχουν κάποιοι τύπου "Βοσκόπουλου" και "Ουρανίου Τόξου" που πάντα προσπαθούσαν να διατηρήσουν αυτού του είδους τη διεκδίκηση, η οποία δεν είναι διεκδίκηση κάποιων ανθρώπων, αλλά ένα σχέδιο που σχεδιάστηκε επί Μουσολίνι, εφαρμόστηκε επί Τίτο και μέχρι κάποια εποχή είχε υιοθετηθεί και από την ελληνική Αριστερά».

Πρόσθεσε ότι με την παράδοση του όρου «Μακεδονία» είναι φυσικό εκείνοι που σχεδίασαν τέτοια ζητήματα να τα ανοίγουν τώρα.

«Θα δούμε τώρα τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Αλβανίας και ΝΑΤΟ προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια», κατέληξε ο Π. Καμμένος επικαλούμενος και δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Βουλγαρίας.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала