Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Η στιγμή της κατάρρευσης γέφυρας 111 ετών στην Κρήτη (Βίντεο)

Ο φακός κατέγραψε τη στιγμή που η ιστορική γέφυρα 111 ετών του Κερίτη στον Αλικιανό στην Κρήτη κατέρρευσε λόγω των καιρικών φαινομένων. Τα χωριά Σκινές και Αλικιανός έχουν αποκλειστεί καθώς δεν υπάρχει δρόμος να τα συνδέει.

Τη στιγμή της κατάρρευσης ιστορικής γέφυρας ηλικίας στην Κρήτη που κατασκευάστηκε πάνω από έναν αιώνα πριν, κατέγραψε ο φακός.

Ο λόγος για τη γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό η οποία υποχώρησε από τη σφοδρή δύναμη του νερού και των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, παρά τις προσπάθειες θεμελίωσης της γέφυρας που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνοείται άντρας στην Κρήτη, χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό του

Η γέφυρα είχε δοθεί στην κυκλοφορία το απόγευμα της Κυριακής προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση οχημάτων λόγω της μεγάλης κατολίσθησης στο Φουρνέ. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, κατέρρευσε τμήμα λίγο πριν την είσοδο στη γέφυρα και λίγες ώρες αργότερα η γέφυρα έπεσε, όπως μετέδωσε το flashnews.gr.

Ο φακός της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης που μετέδιδε εκείνη τη στιγμή εικόνα από το σημείο, κατέγραψε καρέ-καρέ την κατάρρευση της ιστορικής γέφυρας 111 ετών.

Πλέον, μπροστά από τη γέφυρα έχουν τοποθετηθεί τεράστιες πέτρες, ώστε να μην προσπαθήσει να προσεγγίσει κανείς το σημείο. Την ίδια στιγμή, ο Σκινές και ο Αλικιανός, έχουν αποκλειστεί εντελώς καθώς δεν υπάρχει πια δρόμος για να συνδέει τα δύο χωριά. 

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала