Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Συμβουλές για την προστασία από έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες

© Φωτογραφία : Andrea BonettiΚαταιγίδα στην Αθήνα
Καταιγίδα στην Αθήνα - Sputnik Ελλάδα
Η Γενική Γραμματεία συμβουλεύει τους πολίτες, ειδικά σε Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, που πλήττονται αυτές τις ημέρες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τρόπους για να αυτοπροστατευτούν από τις έντονες βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες συστήνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η Γενική Γραμματεία συμβουλεύει τους πολίτες, ειδικά σε Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, που πλήττονται αυτές τις ημέρες περισσότερο:

Επιχείρηση διάσωσης στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Αγνοείται άντρας στην Κρήτη, χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό του
Να αποφεύγουν να διασχίζουν δρόμους που διασταυρώνονται με χειμάρρους και ρέματα πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

Κρύο στο κέντρο της Αθήνας - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Επιμένει και σήμερα η «Ωκεανίς» με δεμένα πλοία και κλειστά σχολεία
Να προφυλάσσονται αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφεύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κ.λ.π.

Στις περιοχές αυτές χρειάζεται να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις, καθώς παρατηρούνται φαινόμενα κατολισθήσεων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала