Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Μπουτάρης: Δεν έχω δεχτεί πρόταση να συμμετάσχω στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

© AFP 2023 / Sakis MitrolidisΟ δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης - Sputnik Ελλάδα
Απάντηση σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Η πολιτική μου καριέρα άρχισε και θα τελειώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Απάντηση σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ, Μπουτάρης σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σημειώνει πως δεν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ενώ σημειώνει πως «η πολιτική μου καριέρα άρχισε και θα τελειώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση».

«Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ουδέποτε δέχτηκα πρόταση, ούτε από τον πρωθυπουργό, ούτε από κάποιον άλλον να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν έχω καμία πολιτική φιλοδοξία, ούτε ενδιαφέρθηκα ποτέ να μεταπηδήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Επειδή, όμως, ορισμένοι επιμένουν να διαδίδουν παντελώς ανυπόστατες φήμες, επαναλαμβάνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η πολιτική μου καριέρα άρχισε και θα τελειώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση».

 

 

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала