Ξεκινά την Πέμπτη το 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΗ ελληνική σημαία
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Λίγες ημέρες έμειναν έως την επίσημη έναρξη του 4ου Οικονομικού Φόρουμ στους Δελφούς που φέτος φέρνει στο επίκεντρο την Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς, «Inclusive Growth».

«Γεμάτο» θα είναι το πρόγραμμα στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Συνολικά στο Φόρουμ θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από 24 χώρες, 500 ομιλητές απ΄όλο τον κόσμο, 2.500 σύνεδροι και πάνω από 200 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα υπάρχουν 95 θεματικές ενότητες με κεντρικό θέμα την «Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς».

Η διεθνής συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στους Δελφούς.

Στο Φόρουμ θα παρευρεθούν προσωπικότητες από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, υπουργοί και αντιπροσωπείες από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ασία, Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κεντρικοί τραπεζίτες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους και επιρροής από την Οικονομία, την Ακαδημαϊκή κοινότητα και την Κοινωνία των Πολιτών.

Ταυτόχρονα θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει θέματα που άπτονται τεσσάρων αξόνων: τις διεθνείς και γεωπολιτικές τάσεις, τις επιχειρηματικές και επενδυτικές σχέσεις στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, εν όψει και των Ευρωεκλογών και την προοπτική για τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων θα υπάρχουν και επιμέρους θεματικές ενότητες, με εξειδικευμένες συζητήσεις.

Έμφαση αναμένεται να δοθεί στις μεταβολές και ανακατατάξεις που φέρνει η Δ΄ Βιομηχανική Επανάσταση, στις τεχνολογικές τάσεις, στο μέλλον του λιανεμπορίου, στην τεχνολογία πληρωμών, στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και άλλα επίκαιρα θέματα.

Παράλληλα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα βρεθούν φέτος περισσότεροι από 200 σπουδαστές και φοιτητές από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Περισσότερα για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές, καθώς και για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο Delphi Economic Forum στην ιστοσελίδα www.delphiforum.gr ή τη σελίδα στο FB https://www.facebook.com/delphiforum.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала