Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Σχεδόν 9 στους 10 Βρετανούς θεωρούν ότι οι πολιτικοί αδιαφορούν για τον λαό

CC0 / / H βρετανική βουλή
H βρετανική βουλή - Sputnik Ελλάδα
Τουλάχιστον το 87% των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύει ότι η ηγεσία της χώρας δεν ενδιαφέρεται για τον λαό, αποκάλυψε νέα δημοσκόπηση την Τρίτη.

.Σύμφωνα με μια μεγάλη δημοσκόπηση για το Sky Data στη Βρετανία, οι περισσότεροι πολίτες στη χώρα αισθάνονται ευτυχείς και έχουν περισσότερες θετικές προσδοκίες για το προσωπικό τους μέλλον παρά για τη χώρα τους.

Οι νεότερες γενιές είναι οι πιο δυσαρεστημένες από τους πολιτικούς, αν και το ένα τρίτο όλων των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι δεν έχουν επαρκή κατανόηση για το τι συνέβαινε στη βρετανική πολιτική, δήλωσε η δημοσκόπηση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 87% των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύει ότι η ηγεσία της χώρας δεν ενδιαφέρεται για τον λαό.

Ταυτόχρονα, πάνω από το 50% των ερωτηθέντων έκριναν ότι ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ρατσιστικά αισθήματα και το 62% δήλωσε ότι διακατέχεται από ισλαμοφοβία.

Τα τρία τέταρτα των Βρετανών πιστεύουν ότι το έθνος είναι διχασμένο.

Οι απόψεις απέναντι στο Brexit και τη μετανάστευση αποτέλεσαν σύμφωνα με τους ερωτηθέντες μεταξύ των κυριότερων παραγόντων που προκάλεσαν τη διάσπαση στην κοινωνία.

Τέλος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Σκωτία είχε τον υψηλότερο αριθμό ατόμων που χαρακτήρισαν τους Βρετανούς ρατσιστές, 60% σε σύγκριση με το 40% στην Ουαλία.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала