Αντιπαράθεση Δούρου - Πατούλη για το έργο τους στην αυτοδιοίκηση

Η κ. Δούρου πέταξε το γάντι αφήνοντας αιχμές για μη «μετρήσιμα αποτελέσματα» και ο κ. Πατούλης της θύμισε ότι εκλέχθηκε τρεις συνεχόμενες φορές δήμαρχος στο Μαρούσι.

Οξύνεται η κόντρα μεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών Αττικής.

Η Ρένα Δούρου, άφησε αιχμές χθες κατά του Γιώργου Πατούλη ότι δεν έχει να επιδείξει «μετρήσιμα αποτελέσματα» στην αυτοδιοίκηση και εκείνος την κάλεσε να παραστεί στον απολογισμό του έργου του που είναι όπως είπε, «μετρήσιμο» και «ορατό».

Συγκεκριμένα, η περιφερειάρχης Αττικής, κ. Δούρου, μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα», ζήτησε να γίνει δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων «επί συγκεκριμένων προγραμματικών αρχών» και πρόσθεσε πως εκείνη δεν χρησιμοποιεί την αυτοδιοίκηση «ως σκαλοπάτι για την κεντρική πολιτική σκηνή είτε για τιμητική συνταξιοδότηση».

«Τους καλώ να μας πουν το πώς επαναδιεκδικούν μία θέση στην πιο σπουδαία Περιφέρεια της πατρίδας μας, ενώ, αν και έχουν δοκιμαστεί στην Αυτοδιοίκηση πολύ περισσότερα χρόνια από ό,τι εγώ, δεν έχουν να επιδείξουν μετρήσιμα αποτελέσματα, είπε η κ. Δούρου.

Καλώ την κ. Δούρου στον απολογισμό του έργου μου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απάντησε στην κ. Δούρου με μια πρόσκληση για την δημόσιο απολογισμό του έργου του στο Μαρούσι την προσεχή Δευτέρα.

«Το έργο μου είναι ορατό, μετρήσιμο και το ζουν οι συμπολίτες μου στην καθημερινότητά τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πατούλης και θυμίζει ότι έχει εκλεγεί δήμαρχος στο Μαρούσι επί τρεις συνεχείς θητείες.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала