Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Τιμή στις ελληνορωσικές σχέσεις από τη Στρατιωτική Μουσική Φρουρά Αθηνών (Βίντεο)

© Φωτογραφία : rcnk.gr/Η Στρατιωτική Μουσική Φρουρά Αθηνών
Η Στρατιωτική Μουσική Φρουρά Αθηνών - Sputnik Ελλάδα
Με ελληνικά, ρωσικά και σοβιετικά τραγούδια η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Αθηνών, τίμησε τη ρωσική ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας και τις ελληνορωσικές σχέσεις.

Στις 26 Φεβρουαρίου στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε γιορτινή συναυλία αφιερωμένη στην Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας, με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής ορχήστρας πνευστών Α.Σ.Δ.Υ.Σ. του Στρατού Ξηράς (διευθύνει ο Μιχαήλ Χασούρης).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο στρατιωτικός βοηθός της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα Μιχαήλ Σεριόγκιν και ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΜΣ, Τχης (ΜΣ) Αθανάσιος Μανιάτης, απευθύνθηκαν στο κοινό τονίζοντας τον σπουδαίο ρόλο του Σοβιετικού Κόκκινου Στρατού στη νίκη κατά του φασισμού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Επιπλέον τόνισε τη σημασία της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας, εξυπηρετώντας τα εθνικά συμφέροντα και των δύο χωρών. 

Την ίδια στιγμή, ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους τους καλεσμένους για αυτήν την γιορτή γενναιότητας, ανδρείας και αγάπης προς την πατρίδα.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала