Παρέλαβε το χαρτοφυλάκιό του ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOCΟ υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και ο υφυπουργός Άγγελος Τόλκας
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και ο υφυπουργός Άγγελος Τόλκας - Sputnik Ελλάδα
«Οι λύσεις στο Μεταναστευτικό θα έρθουν μέσα από προοδευτική κατεύθυνση», τόνισε παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο, ο Άγγελος Τόλκας, υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Την αναβάθμιση της διαδικασίας παραχώρησης ασύλου στην Ελλάδα, έθεσε ως προτεραιότητά της, η ηγεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, κατά την κατά την τελετή παραλαβής του χαρτοφυλακίου του υφυπουργού Αγγέλου Τόλκα από τον υπουργό Δημήτρη Βίτσα.

Ο Άγγελος Τόλκας υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προσερχόμενος στο υπουργικό συμβούλιο στις 20 Φεβρουαρίου, 2019 - Sputnik Ελλάδα
Τόλκας: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έχει επιλέξει να ταυτιστεί πλήρως με τη ΝΔ.

«Οι λύσεις στο Μεταναστευτικό θα έρθουν μέσα από προοδευτική κατεύθυνση», τόνισε παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο, ο Άγγελος Τόλκας.

«Σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, ο Άγγελος Τόλκας επέλεξε να συστρατευθεί με το κάλεσμα του Πρωθυπουργού», δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας, τονίζοντας ότι ο νέος υφυπουργός θα είναι αρμόδιος για θέματα ασύλου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η χώρα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα ασύλου».

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала