Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Οι ΗΠΑ καθηλώνουν τον στόλο των βομβαρδιστικών B-1B Lancer για ελέγχους ασφαλείας

Βρείτε μας
Τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά των ΗΠΑ. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης και να επανέλθουν σε ενεργό δράση.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι ο στόλος των στρατηγικών βομβαρδιστικών B-1B Lancer καθηλώθηκε στο έδαφος λόγω ανησυχιών αναφορικά με τα συστήματα αλεξίπτωτων των αεροσκαφών.

«Ο διοικητής της Διοίκησης Παγκόσμιου Πλήγματος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ διέταξε την καθήλωση του στόλου των στρατηγικών βομβαρδιστικών B-1B Lancer στις 28 Μαρτίου», ανέφερε την Πέμπτη το δελτίο τύπου.

Κατά τη διάρκεια μιας συνήθους επιθεώρησης αποκαλύφθηκαν προβλήματα με τα συστήματα αλεξίπτωτων των αεροσκαφών, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία.

«Ως προληπτικό μέτρο, ο κυβερνήτης έδωσε εντολή για μια γενική επιθεώρηση ολόκληρου των συστημάτων αλεξίπτωτων των αεροσκαφών. Η εντολή αναστολής της επιχειρησιακής τους λειτουργίας θα επιτρέψει στους τεχνικούς της συντήρησης να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να επιθεωρήσουν προσεκτικά κάθε αεροσκάφος», πρόσθεσε.

Καθώς θα ολοκληρώνονται οι επιθεωρήσεις και επιλύονται τυχόν ζητήματα που ανακύπτουν, ο στόλος των Β-1Β θα επανέρχεται σταδιακά σε πλήρη επιχειρησιακή ανάπτυξη, συμπλήρωσε η ανακοίνωση.

Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала