Ταξιδεύοντας στα πιο τρομακτικά μέρη του πλανήτη

Για τους περισσότερους τουρίστες, το απόλυτο όνειρο είναι οι διακοπές σε μια χρυσή παραλία κοντά σε κρυστάλλινα νερά. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δε μπορούν να φανταστούν τις διακοπές τους χωρίς λίγη αδρεναλίνη.

Ο τουρισμός σε μέρη που κανονικά κάποιος θα ανατρίχιαζε αν βρισκόταν σε αυτά έστω και για λίγα δευτερόλεπτα έχει επινοηθεί για αυτούς που θέλουν να λάβουν μια δόση αδρεναλίνης, με την οποία κάποιες φορές εκτιμούν καλύτερα τη ζωή τους.

Οι τουρίστες ταξιδεύουν τώρα στα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου, όπου μπορεί κανείς να δει τοπία που παντρεύουν τη φρίκη με την πραγματικότητα.

Για μερικούς, είναι απλώς ψυχαγωγία, για άλλους, είναι ένας λόγος να ξανασκεφτούν τις ζωές τους και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

CC BY 2.0 / Mike Prince / Mossy-nest Swiftlets, with Wrinkle-lipped Freetail Bats or Creagh's Horseshoe BatsΡυτιδιασμένες κολοβές νυχτερίδες, ή νυχτερίδες του Creagh, στο σπήλαιο Γκομαντόγκ στη Μαλαισία.
Ρυτιδιασμένες κολοβές νυχτερίδες, ή νυχτερίδες του Creagh, στο σπήλαιο Γκομαντόγκ στη Μαλαισία. - Sputnik Ελλάδα
1/15
Ρυτιδιασμένες κολοβές νυχτερίδες, ή νυχτερίδες του Creagh, στο σπήλαιο Γκομαντόγκ στη Μαλαισία.
CC BY 2.0 / Alice Popkorn / Beelitz HeilstättenΤο εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο Beelitz-Heilstätten κοντά στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Το εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο Beelitz-Heilstätten κοντά στο Βερολίνο της Γερμανίας. - Sputnik Ελλάδα
2/15
Το εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο Beelitz-Heilstätten κοντά στο Βερολίνο της Γερμανίας.
© Depositphotos.com / ShalamovΥποβρύχια φωτογραφία δύτριας με ενδημικές χρυσές μέδουσες σε λίμνη στο Παλάου
Υποβρύχια φωτογραφία δύτριας με ενδημικές χρυσές μέδουσες σε λίμνη στο Παλάου - Sputnik Ελλάδα
3/15
Υποβρύχια φωτογραφία δύτριας με ενδημικές χρυσές μέδουσες σε λίμνη στο Παλάου
CC BY-SA 3.0 / Ondřej Žváček / Thousand feet cliff of the Hua Shan (Shaanxi, People's Republic of China)Το μονοπάτι «Χιλιάδες πόδια» δημιουργήθηκε ειδικά για τους τουρίστες που επισκέπτονται το κινεζικό βουνό Χούα.
Το μονοπάτι «Χιλιάδες πόδια» δημιουργήθηκε ειδικά για τους τουρίστες που επισκέπτονται το κινεζικό βουνό Χούα. - Sputnik Ελλάδα
4/15
Το μονοπάτι «Χιλιάδες πόδια» δημιουργήθηκε ειδικά για τους τουρίστες που επισκέπτονται το κινεζικό βουνό Χούα.
© AP Photo / Alessandra TarantinoΔύο τουρίστες περπατούν δίπλα από μουμιοποιημένα σώματα που σώζονται στις κατακόμβες των Καπουτσίνων στο Παλέρμο της Σικελίας στη νότια Ιταλία.
Δύο τουρίστες περπατούν δίπλα από μουμιοποιημένα σώματα που σώζονται στις κατακόμβες των Καπουτσίνων στο Παλέρμο της Σικελίας στη νότια Ιταλία. - Sputnik Ελλάδα
5/15
Δύο τουρίστες περπατούν δίπλα από μουμιοποιημένα σώματα που σώζονται στις κατακόμβες των Καπουτσίνων στο Παλέρμο της Σικελίας στη νότια Ιταλία.
CC0 / Kengi / Το Στραβό Δάσος που αποτελείται από μια ομάδα στραβών πεύκων στην Πομερανία της Πολωνίας.
Το Στραβό Δάσος που αποτελείται από μια ομάδα στραβών πεύκων στην Πομερανία της Πολωνίας. - Sputnik Ελλάδα
6/15
Το Στραβό Δάσος που αποτελείται από μια ομάδα στραβών πεύκων στην Πομερανία της Πολωνίας.
© AP Photo / Elaine KurtenbachΛευκός καπνός βγαίνει από το σπίτι της Τσουκίμι Αγιάνο με τα σκιάχτρα που έφτιαξε στο χωριό Ναγκόρο στη νότια Ιαπωνία. Τώρα, μόνο 35 άνθρωποι μένουν στο χωριό με την Αγιάνο να φτιάχνει σκιάχτρα για να αντικαταστήσει τους γείτονες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια.
Λευκός καπνός βγαίνει από το σπίτι της Τσουκίμι Αγιάνο με τα σκιάχτρα που έφτιαξε στο χωριό Ναγκόρο στη νότια Ιαπωνία. Τώρα, μόνο 35 άνθρωποι μένουν στο χωριό με την Αγιάνο να φτιάχνει σκιάχτρα για να αντικαταστήσει τους γείτονες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια. - Sputnik Ελλάδα
7/15
Λευκός καπνός βγαίνει από το σπίτι της Τσουκίμι Αγιάνο με τα σκιάχτρα που έφτιαξε στο χωριό Ναγκόρο στη νότια Ιαπωνία. Τώρα, μόνο 35 άνθρωποι μένουν στο χωριό με την Αγιάνο να φτιάχνει σκιάχτρα για να αντικαταστήσει τους γείτονες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια.
CC BY-SA 4.0 / Paco naranjo jimenez / Οι όχθες του ποταμού Tinto La Nasa μοιάζουν με το έδαφος στον πλανήτη Άρη. Ο ποταμός βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ισπανία, στην περιοχή της Ανδαλουσίας.
Οι όχθες του ποταμού Tinto La Nasa μοιάζουν με το έδαφος στον πλανήτη Άρη. Ο ποταμός βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ισπανία, στην περιοχή της Ανδαλουσίας. - Sputnik Ελλάδα
8/15
Οι όχθες του ποταμού Tinto La Nasa μοιάζουν με το έδαφος στον πλανήτη Άρη. Ο ποταμός βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ισπανία, στην περιοχή της Ανδαλουσίας.
CC BY-SA 2.0 / Martin Lewison / Hanging Coffins Φέρετρα που κρέμονται στη Σαγάδα των Φιλιππίνων.
Φέρετρα που κρέμονται στη Σαγάδα των Φιλιππίνων. - Sputnik Ελλάδα
9/15
Φέρετρα που κρέμονται στη Σαγάδα των Φιλιππίνων.
© Depositphotos.com / Galyna Andrushko«Πουά» λίμνη στην Κολούμπια του Καναδά.
«Πουά» λίμνη στην Κολούμπια του Καναδά. - Sputnik Ελλάδα
10/15
«Πουά» λίμνη στην Κολούμπια του Καναδά.
© Depositphotos.com / SURZetΚρανίο από μεγάλο ζώο στη λίμνη Νάτρον στην Τανζανία.
Κρανίο από μεγάλο ζώο στη λίμνη Νάτρον στην Τανζανία. - Sputnik Ελλάδα
11/15
Κρανίο από μεγάλο ζώο στη λίμνη Νάτρον στην Τανζανία.
CC BY 2.0 / Kevin Gill / Richat Structure - Apollo 9Το Rishat είναι ένας γεωλογικός σχηματισμός στη Σαχάρα με διάμετρο 50 χλμ.
Το Rishat είναι ένας γεωλογικός σχηματισμός στη Σαχάρα με διάμετρο 50 χλμ. - Sputnik Ελλάδα
12/15
Το Rishat είναι ένας γεωλογικός σχηματισμός στη Σαχάρα με διάμετρο 50 χλμ.
CC BY 2.0 / dany13 / Kawah Ijen crater/View from caldeiraΗ καλντέρα του ηφαιστείου Gunung Ijen, στην οποία βρίσκεται η λίμνη Kawah Ijen που είναι γεμάτη θείο.
Η καλντέρα του ηφαιστείου Gunung Ijen, στην οποία βρίσκεται η λίμνη Kawah Ijen που είναι γεμάτη θείο. - Sputnik Ελλάδα
13/15
Η καλντέρα του ηφαιστείου Gunung Ijen, στην οποία βρίσκεται η λίμνη Kawah Ijen που είναι γεμάτη θείο.
CC BY-SA 4.0 / Mindaugas Macaitis / Hill of Crosses at night (cropped photo)Ο Λόφος των Σταυρών είναι ένας ιερός τόπος προσκυνήματος περίπου 12 χλμ. βόρεια της πόλης Σιαουλιάι, στη βόρεια Λιθουανία.
Ο Λόφος των Σταυρών είναι ένας ιερός τόπος προσκυνήματος περίπου 12 χλμ. βόρεια της πόλης Σιαουλιάι, στη βόρεια Λιθουανία. - Sputnik Ελλάδα
14/15
Ο Λόφος των Σταυρών είναι ένας ιερός τόπος προσκυνήματος περίπου 12 χλμ. βόρεια της πόλης Σιαουλιάι, στη βόρεια Λιθουανία.
© Φωτογραφία : Public domain/Peter RejcekΟι Ματωμένοι Καταρράκτες στην άκρη του παγετώνα Τέιλορ ρέουν στη λίμνη Μπόνει. Η σκηνή στα αριστερά δείχνει πόσο μεγάλοι είναι οι καταρράκτες. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει μια θαμμένη δεξαμενή θαλασσινού νερού που είναι εν μέρει υπεύθυνη για το χρώμα του νερού.
Οι Ματωμένοι Καταρράκτες στην άκρη του παγετώνα Τέιλορ ρέουν στη λίμνη Μπόνει. Η σκηνή στα αριστερά δείχνει πόσο μεγάλοι είναι οι καταρράκτες. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει μια θαμμένη δεξαμενή θαλασσινού νερού που είναι εν μέρει υπεύθυνη για το χρώμα του νερού. - Sputnik Ελλάδα
15/15
Οι Ματωμένοι Καταρράκτες στην άκρη του παγετώνα Τέιλορ ρέουν στη λίμνη Μπόνει. Η σκηνή στα αριστερά δείχνει πόσο μεγάλοι είναι οι καταρράκτες. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει μια θαμμένη δεξαμενή θαλασσινού νερού που είναι εν μέρει υπεύθυνη για το χρώμα του νερού.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала