Αστείες και τρελές selfie

Selfie με ζώα, με άλλους ανθρώπους, μπροστά σε πασίγνωστα μνημεία ή σε στιγμές μάλλον αστείες, γκριμάτσες και περίεργες πόζες. Όλα είναι μέσα στον παιχνίδι αρκεί να έχετε φαντασία, όπως οι άνθρωποι στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η 21η Ιουνίου αποτελεί, μεταξύ άλλων, Ημέρα Selfie, της τάσης που κυριαρχεί και δεν είναι τίποτα άλλο από μία φωτογραφία με τον …εαυτό μας.

Selfie με ζώα, με άλλους ανθρώπους, μπροστά σε πασίγνωστα μνημεία ή σε στιγμές μάλλον αστείες, γκριμάτσες και περίεργες πόζες. Όλα είναι μέσα στον παιχνίδι αρκεί να έχετε φαντασία, όπως οι άνθρωποι στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© AP Photo / Kin CheungΟι αθλήτριες Αναστασία Βοϊνόβα και Ντάρια Σμέλεβα από τη Ρωσία βγάζουν selfie με άγνωστη γυναίκα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στο Χονγκ Κονγκ στις 12 Απριλίου, 2017.
Οι Ρωσίδες αθλήτριες Αναστασία Βοϊνόβα, αριστερά, και η Ντάρια Σμέλεβα ποζάρουν για μία selfie με άγνωστη - Sputnik Ελλάδα
1/21
Οι αθλήτριες Αναστασία Βοϊνόβα και Ντάρια Σμέλεβα από τη Ρωσία βγάζουν selfie με άγνωστη γυναίκα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στο Χονγκ Κονγκ στις 12 Απριλίου, 2017.
© AFP 2023 / Fadel SennaΑσιάτης τουρίστας βγάζει selfie μπροστά στο Hassan Tower στο Ραμπάτ, 22 Φεβρουαρίου 2017. Ο τουρισμός στο Μαρόκο δεν σημείωσε ανάπτυξη τον τελευταίο χρόνο εν μέσω των προκλήσεων στα ζητήματα ασφαλείας, ωστόσο, τουριστική πράκτορες ελπίζουν ότι οι κινέζοι και ρώσοι επισκέπτες θα συμβάλλουν στην ενίσχυση τα επόμενα χρόνια.
Τουρίστας βγάζει selfie στο Hassan Tower στο Μαρόκο - Sputnik Ελλάδα
2/21
Ασιάτης τουρίστας βγάζει selfie μπροστά στο Hassan Tower στο Ραμπάτ, 22 Φεβρουαρίου 2017. Ο τουρισμός στο Μαρόκο δεν σημείωσε ανάπτυξη τον τελευταίο χρόνο εν μέσω των προκλήσεων στα ζητήματα ασφαλείας, ωστόσο, τουριστική πράκτορες ελπίζουν ότι οι κινέζοι και ρώσοι επισκέπτες θα συμβάλλουν στην ενίσχυση τα επόμενα χρόνια.
© AFP 2023 / Sam PanthakyΟ 44χρονος Βίτζεϊ Παρσανά βγάζει selfie με την αγελάδα του Πούναμ, την παραμονή του γάμου της στο χωριό Γκούμα περίπου 20χλμ. από το Αχμεντάμπαντ, 23 Μαρτίου 2016. Ο Παρσανά παντρεύει την αγελάδα του Πούναμ με ένα βόδι τον Αρτζούν από την Μπαγκντάνα, περίπου 250χλμ. από το Αχμεντάμπαντ, στις 24 Μαρτίου σε μία περίτεχνη τελετή που υπογραμμίζει το ιδιαίτερο καθεστώς που απολαμβάνουν οι αγελάδες στην Ινδία από τους Χίντου.
Άντρας βγάζει selfie με την αγελάδα του στην Ινδία - Sputnik Ελλάδα
3/21
Ο 44χρονος Βίτζεϊ Παρσανά βγάζει selfie με την αγελάδα του Πούναμ, την παραμονή του γάμου της στο χωριό Γκούμα περίπου 20χλμ. από το Αχμεντάμπαντ, 23 Μαρτίου 2016. Ο Παρσανά παντρεύει την αγελάδα του Πούναμ με ένα βόδι τον Αρτζούν από την Μπαγκντάνα, περίπου 250χλμ. από το Αχμεντάμπαντ, στις 24 Μαρτίου σε μία περίτεχνη τελετή που υπογραμμίζει το ιδιαίτερο καθεστώς που απολαμβάνουν οι αγελάδες στην Ινδία από τους Χίντου.
© AFP 2023 / Patrick BazΧριστιανή βγάζει selfie την Κυριακή των Βαΐων στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, Απρίλιος 2017.
Χριστιανή βγάζει selfie την Κυριακή των Βαΐων στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, Απρίλιος 2017 - Sputnik Ελλάδα
4/21
Χριστιανή βγάζει selfie την Κυριακή των Βαΐων στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, Απρίλιος 2017.
© AFP 2023 / Peter ParksΕπισκέπτρια βγάζει selfie σε installation με την ονομασία The Beach (η παραλία) καθώς «πλέει» σε μπάλες πολυαιθυλενίου, μέρος του ετήσιου φεστιβάλ του Σίδνεϋ, 6 Ιανουαρίου 2017. Το έργο περιλαμβάνει 1,1 εκατ. μπάλες από ανακυκλώσιμο πολυαιθυλενίου που δημιουργεί έναν ωκεανό καταλήγει σε ακτή 60 μέτρων και έχει δημιουργηθεί από το γραφείο Snarkitecture της Νέας Υόρκης.
Κορίτσι βγάζει selfie σε καλλιτεχνική εγκατάσταση στην Αυστραλία - Sputnik Ελλάδα
5/21
Επισκέπτρια βγάζει selfie σε installation με την ονομασία The Beach (η παραλία) καθώς «πλέει» σε μπάλες πολυαιθυλενίου, μέρος του ετήσιου φεστιβάλ του Σίδνεϋ, 6 Ιανουαρίου 2017. Το έργο περιλαμβάνει 1,1 εκατ. μπάλες από ανακυκλώσιμο πολυαιθυλενίου που δημιουργεί έναν ωκεανό καταλήγει σε ακτή 60 μέτρων και έχει δημιουργηθεί από το γραφείο Snarkitecture της Νέας Υόρκης.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΤο προπονητικό προσωπικό της εθνικής ομάδας του Βελγίου βγάζει selfie και απολαμβάνει τη νίκη μετά τον αγώνα με την Αγγλία για την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Το προπονητικό προσωπικό της εθνικής ομάδας του Βελγίου απολαμβάνει τη νίκη μετά τον αγώνα με την Αγγλία για την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Sputnik Ελλάδα
6/21
Το προπονητικό προσωπικό της εθνικής ομάδας του Βελγίου βγάζει selfie και απολαμβάνει τη νίκη μετά τον αγώνα με την Αγγλία για την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
© AFP 2023 / Pornchai KittiwongsakulΗ φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 Ιουλίου 2015 και δείχνει τουρίστρια που βγάζει selfie καθώς ταΐζει καμηλοπάρδαλη στο Safari World, έναν μεγάλο ζωολογικό κήπο στην Μπανγκόγκ. Στους ξένους η αντιμετώπιση των ζώων στην Ταϊλάνδη μπορεί να φαντάζει μπερδεμένη και γεμάτη αντιθέσεις, δεν είναι σπάνιο να δει κανείς χαϊδεμένα σκυλιά σε καροτσάκι ή ολόκληρους ναούς για αδέσποτες γάτες και σκύλους, και την ίδια ώρα σκύλοι να αποτελούν γεύμα στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Ωστόσο υπάρχουν σημάδια ότι η συμπεριφορά του κόσμου αλλάζει.
Τουρίστρια βγάζει selfie με καμηλοπάρδαλη σε ζωολογικό κήπο της Μπανγκόγκ. - Sputnik Ελλάδα
7/21
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 Ιουλίου 2015 και δείχνει τουρίστρια που βγάζει selfie καθώς ταΐζει καμηλοπάρδαλη στο Safari World, έναν μεγάλο ζωολογικό κήπο στην Μπανγκόγκ. Στους ξένους η αντιμετώπιση των ζώων στην Ταϊλάνδη μπορεί να φαντάζει μπερδεμένη και γεμάτη αντιθέσεις, δεν είναι σπάνιο να δει κανείς χαϊδεμένα σκυλιά σε καροτσάκι ή ολόκληρους ναούς για αδέσποτες γάτες και σκύλους, και την ίδια ώρα σκύλοι να αποτελούν γεύμα στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Ωστόσο υπάρχουν σημάδια ότι η συμπεριφορά του κόσμου αλλάζει.
© Sputnik / Grigoriy Sysoyev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΟπαδός της εθνικής Κολομβίας πριν από αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Αγγλία.
Οπαδός της εθνικής Κολομβίας πριν από αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Αγγλία - Sputnik Ελλάδα
8/21
Οπαδός της εθνικής Κολομβίας πριν από αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Αγγλία.
© AP Photo / Vadim GhirdaΈνα κορίτσι στην Ουγγαρία βγάζει την γλώσσα της για τη selfie με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Ταργκού Σέκουιεσκ στη Ρουμανία, 15 Μαρτίου 2017. Χιλιάδες άνθρωποι στην Ουγγαρία συμμετέχουν στην παρέλαση για την εθνική εορτή της επετείου της επανάστασης του 1848 κατά της αυτοκρατορίας των Αψβούργων.
Γυναίκα βγάζει selfie με την κόρη της σε παρέλαση στη Ρουμανία - Sputnik Ελλάδα
9/21
Ένα κορίτσι στην Ουγγαρία βγάζει την γλώσσα της για τη selfie με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Ταργκού Σέκουιεσκ στη Ρουμανία, 15 Μαρτίου 2017. Χιλιάδες άνθρωποι στην Ουγγαρία συμμετέχουν στην παρέλαση για την εθνική εορτή της επετείου της επανάστασης του 1848 κατά της αυτοκρατορίας των Αψβούργων.
© AP Photo / Arne Dedert/dpa Τα μαλλιά της Έλενας από τη Δρέσδη ανακατεύονται από τον αέρα καθώς βγάζει selfie στην κορυφή ουρανοξύστη στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, 22 Φεβρουαρίου 2017.
Κορίτσι βγάζει selfie σε παρατηρητήριο σε ουρανοξύστη στην Φρανκφούρτη - Sputnik Ελλάδα
10/21
Τα μαλλιά της Έλενας από τη Δρέσδη ανακατεύονται από τον αέρα καθώς βγάζει selfie στην κορυφή ουρανοξύστη στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, 22 Φεβρουαρίου 2017.
© AP Photo / Andy WongΟι ηθοποιοί Γουίλεμ Νταφόε, Πέντρο Πασκάλ, Ματ Ντέιμον, ο σκηνοθέτης Τζανγκ Γιμού και η ηθοποιός Τζινγκ Τιαν βγάζουν selfie στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Το Σινικό Τείχος» στο Πεκίνο, Δεκέμβριος 2016.
Οι ηθοποιοί Γουίλεμ Νταφόε, Πέντρο Πασκάλ, Ματ Ντέιμον, ο σκηνοθέτης Τζανγκ Γιμού και η ηθοποιός Τζινγκ Τιαν βγάζουν selfie στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Το Σινικό Τείχος» στο Πεκίνο - Sputnik Ελλάδα
11/21
Οι ηθοποιοί Γουίλεμ Νταφόε, Πέντρο Πασκάλ, Ματ Ντέιμον, ο σκηνοθέτης Τζανγκ Γιμού και η ηθοποιός Τζινγκ Τιαν βγάζουν selfie στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Το Σινικό Τείχος» στο Πεκίνο, Δεκέμβριος 2016.
© Sputnik / Grigory Sysoev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΟπαδοί της εθνικής ομάδας της Ρωσίας πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας σε αγώνα σε επίπεδο ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ με την Τσεχία.
Οπαδοί της εθνικής ομάδας της Ρωσίας πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας σε αγώνα σε επίπεδο ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ με την Τσεχία - Sputnik Ελλάδα
12/21
Οπαδοί της εθνικής ομάδας της Ρωσίας πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας σε αγώνα σε επίπεδο ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ με την Τσεχία.
© AP Photo / Martin MeissnerΗ Τζούλια βγάζει selfie με φώκια σε δεξαμενή νερού στον ζωολογικό κήπο στο Γκεσέλκιρχεν της Γερμανίας, 26 Ιανουαρίου 2015.
Η Τζούλια βγάζει selfie με φώκια σε δεξαμενή νερού στον ζωολογικό κήπο στο Γκεσέλκιρχεν της Γερμανίας - Sputnik Ελλάδα
13/21
Η Τζούλια βγάζει selfie με φώκια σε δεξαμενή νερού στον ζωολογικό κήπο στο Γκεσέλκιρχεν της Γερμανίας, 26 Ιανουαρίου 2015.
© Sputnik / Alexey Filippov / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΟι παίχτες της ΤΣΣΚΑ Νικίτα Κουρμπάνοφ και Ιβάν Λαζάρεφ κατά τη διάρκεια φωτογράφισης από την παρουσίαση της ομάδας τη σεζόν 2016/2017 στο πλαίσιο της ημέρας Τύπου της Euroleague στο USC CSKA της Μόσχας.
Οι παίχτες της ΤΣΣΚΑ Νικίτα Κουρμπάνοφ και Ιβάν Λαζάρεφ κατά τη διάρκεια φωτογράφισης από την παρουσίαση της ομάδας τη σεζόν 2016/2017 στο πλαίσιο της ημέρας Τύπου της Euroleague στο USC CSKA της Μόσχας - Sputnik Ελλάδα
14/21
Οι παίχτες της ΤΣΣΚΑ Νικίτα Κουρμπάνοφ και Ιβάν Λαζάρεφ κατά τη διάρκεια φωτογράφισης από την παρουσίαση της ομάδας τη σεζόν 2016/2017 στο πλαίσιο της ημέρας Τύπου της Euroleague στο USC CSKA της Μόσχας.
© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΝεαρές ντεπιτάντ πριν την εμφάνισή τους στο περιοδικό Tatler στο Column Hall του House of Unions.
Περιοδικό για ντεπιτάντ Tatler - Sputnik Ελλάδα
15/21
Νεαρές ντεπιτάντ πριν την εμφάνισή τους στο περιοδικό Tatler στο Column Hall του House of Unions.
© Φωτογραφία : Tiger TelevisionΑπό το τηλεοπτικό επεισόδιο «Ο Mr. Bean πάει στην πόλη».
Από το τηλεοπτικό επεισόδιο «Ο Mr. Bean πάει στην πόλη» - Sputnik Ελλάδα
16/21
Από το τηλεοπτικό επεισόδιο «Ο Mr. Bean πάει στην πόλη».
© Sputnik / Ilya PitalevΜοντέλα στην έκθεση μηχανών Motorsport Expo στο εκθεσιακό κέντρο Σοκολνίκι στη Μόσχα.
Μοντέλα στην έκθεση μηχανών Motorsport Expo στο εκθεσιακό κέντρο Σοκολνίκι στη Μόσχα - Sputnik Ελλάδα
17/21
Μοντέλα στην έκθεση μηχανών Motorsport Expo στο εκθεσιακό κέντρο Σοκολνίκι στη Μόσχα.
© Sputnik / Sergey PivovarovΚορίτσι στο Pavlo-Ochakov στη θάλασσα του Αζόφ στην περιοχή Ροστόφ.
Κορίτσι στο Pavlo-Ochakov στη θάλασσα του Αζόφ στην περιοχή Ροστόφ - Sputnik Ελλάδα
18/21
Κορίτσι στο Pavlo-Ochakov στη θάλασσα του Αζόφ στην περιοχή Ροστόφ.
© AFP 2023 / Sergei Gapon Η αντίδραση του άντρα ενώ τρέχει με το τηλέφωνό του σε κοντάρι για selfie στον αγώνα για την Ημέρα της Πατρίδας στο Μινσκ, 23 Φεβρουαρίου 2017. Περίπου 1000 άνδρες πήραν μέρος στον διαγωνισμό.
Νεαρός βγάζει selfie κατά τη διάρκεια αγώνα προς τιμήν της Ημέρας της Πατρίδας στο Μινσκ - Sputnik Ελλάδα
19/21
Η αντίδραση του άντρα ενώ τρέχει με το τηλέφωνό του σε κοντάρι για selfie στον αγώνα για την Ημέρα της Πατρίδας στο Μινσκ, 23 Φεβρουαρίου 2017. Περίπου 1000 άνδρες πήραν μέρος στον διαγωνισμό.
© AP Photo / Bullit MarquezΔιαγωνιζόμενες στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος βγάζουν selfie στο γιοτ «Happy Life» πριν αυτό αποπλεύσει για θέρετρο στην επαρχία Μπατάνγκας, 19 Ιανουαρίου 2017, στα κεντρικό του Ναυτικού των Φιλιππίνων στη Μανίλα. 68 υποψήφιες από όλο τον κόσμο παλεύουν για να διαδεχτούν την Πία Βούρτσμπαχ από τις Φιλιππίνες. Ο διαγωνισμός έγινε στις 30 Ιανουαρίου. Από τα αριστερά, Ρεμπέκα Ραθ από το Μπελίζ, Σανέλ ντε Λο από το Κουρασάο και Χίλντουρ Μαρία από την Ισλανδία.
Συμμετέχουσες στα καλλιστεία ανάδειξης της Μις Κόσμος βγάζουν σέλφι σε γιοτ στις Φιλιππίνες - Sputnik Ελλάδα
20/21
Διαγωνιζόμενες στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος βγάζουν selfie στο γιοτ «Happy Life» πριν αυτό αποπλεύσει για θέρετρο στην επαρχία Μπατάνγκας, 19 Ιανουαρίου 2017, στα κεντρικό του Ναυτικού των Φιλιππίνων στη Μανίλα. 68 υποψήφιες από όλο τον κόσμο παλεύουν για να διαδεχτούν την Πία Βούρτσμπαχ από τις Φιλιππίνες. Ο διαγωνισμός έγινε στις 30 Ιανουαρίου. Από τα αριστερά, Ρεμπέκα Ραθ από το Μπελίζ, Σανέλ ντε Λο από το Κουρασάο και Χίλντουρ Μαρία από την Ισλανδία.
© AP Photo / Michael ProbstΚινέζος τουρίστας τα δίνει όλα καθώς βγάζει selfie μπροστά στην Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, Μάρτιος 2017.
Κινέζος τουρίστας βγάζει selfie μπροστά από την Παλιά Όπερα στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας - Sputnik Ελλάδα
21/21
Κινέζος τουρίστας τα δίνει όλα καθώς βγάζει selfie μπροστά στην Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, Μάρτιος 2017.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала