Οι νικητές των Βραβείων Drone 2019

Τα βραβεία για τις καλύτερες φωτογραφίες από drone, 2019 Drone Awards, ανέδειξαν τις καλύτερες αεροφωτογραφίες της χρονιάς σε έξι κατηγορίες για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Περισσότερες από 4.500 αιτήσεις υποβλήθηκαν από όλο τον κόσμο, ενώ το ταλέντο περίσσευε τόσο ανάμεσα στους επαγγελματίες όσο και στους ερασιτέχνες φανατικούς της φωτογραφίας από 107 χώρες.

Οι νικητές του διαγωνισμού αναδεικνύουν με τα κλικ τους την ποικιλία και την τεχνική τους.

© Φωτογραφία : Jacek Deneka/Drone Awards Photo ContestΓεμάτη χρώμα η φωτογραφία του Πολωνού Γιάτσεκ Ντενέκα κέρδισε το πρώτο βραβείο «Drone Φωτογράφος της χρονιάς».
Γεμάτη χρώμα η φωτογραφία του Πολωνού Γιάτσεκ Ντενέκα κέρδισε το πρώτο βραβείο «Drone Φωτογράφος της χρονιάς».  - Sputnik Ελλάδα
1/7
Γεμάτη χρώμα η φωτογραφία του Πολωνού Γιάτσεκ Ντενέκα κέρδισε το πρώτο βραβείο «Drone Φωτογράφος της χρονιάς».
© Φωτογραφία : Marc Le Cornu/Drone Awards Photo ContestΤο «άπειρο οκτώ» από το φωτογραφικό στιγμιότυπο του του Μαρκ λε Κορνού που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Abstract στον διαγωνισμό.
Το «άπειρο οκτώ» από το φωτογραφικό στιγμιότυπο του του Μαρκ λε Κορνού που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Abstract στον διαγωνισμό - Sputnik Ελλάδα
2/7
Το «άπειρο οκτώ» από το φωτογραφικό στιγμιότυπο του του Μαρκ λε Κορνού που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Abstract στον διαγωνισμό.
© Φωτογραφία : Florian Ledoux/Drone Awards Photo ContestΦωτογραφία από φώκια που τρώει καβούρια στον πάγο, του Φλόριαν Λεντούς, που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Άγρια Ζωή.
Φωτογραφία από φώκια που τρώει καβούρια στον πάγο, του Φλόριαν Λεντούς, που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Άγρια Ζωή. - Sputnik Ελλάδα
3/7
Φωτογραφία από φώκια που τρώει καβούρια στον πάγο, του Φλόριαν Λεντούς, που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Άγρια Ζωή.
© Φωτογραφία : Jeremiasz Gądek/Drone Awards Photo ContestΣτιγμιότυπο από το Νησί της Αγάπης. Η φωτογραφία ανήκει στον Τζερεμιάζ Γκάντεκ που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Φύση» του διαγωνισμού Drone Awards 2019.
Στιγμιότυπο από το Νησί της Αγάπης. Η φωτογραφία ανήκει στον Τζερεμιάζ Γκάντεκ που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Φύση» του διαγωνισμού Drone Awards 2019 - Sputnik Ελλάδα
4/7
Στιγμιότυπο από το Νησί της Αγάπης. Η φωτογραφία ανήκει στον Τζερεμιάζ Γκάντεκ που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Φύση» του διαγωνισμού Drone Awards 2019.
© Φωτογραφία : Khanh Phan/Drone Awards Photo ContestΣτιγμιότυπο από λουλούδια στο νερό του φωτογράφου Καν Φαν, νικητή στην κατηγορία Άνθρωποι.
Στιγμιότυπο από λουλούδια στο νερό του φωτογράφου Καν Φαν, νικητή στην κατηγορία Άνθρωποι. - Sputnik Ελλάδα
5/7
Στιγμιότυπο από λουλούδια στο νερό του φωτογράφου Καν Φαν, νικητή στην κατηγορία Άνθρωποι.
© Φωτογραφία : George Steinmetz/Drone Awards Photo ContestΗ φωτογραφία του Μπένι Ίσγκουεν στην Αλγερία από τον Τζορτζ Στάινμετζ που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Πόλη..
Η φωτογραφία του Μπένι Ίσγκουεν στην Αλγερία από τον Τζορτζ Στάινμετζ που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Πόλη. - Sputnik Ελλάδα
6/7
Η φωτογραφία του Μπένι Ίσγκουεν στην Αλγερία από τον Τζορτζ Στάινμετζ που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Πόλη..
© Φωτογραφία : JoSon/Drone Awards Photo ContestΜετά τη χιονοθύελλα είναι ο τίτλος της φωτογραφίας του Τζόσον που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Αθλητικά.
Μετά τη χιονοθύελλα είναι ο τίτλος της φωτογραφίας του Τζόσον που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Αθλητικά - Sputnik Ελλάδα
7/7
Μετά τη χιονοθύελλα είναι ο τίτλος της φωτογραφίας του Τζόσον που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Αθλητικά.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала