Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη δημοσιότητα νέα δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους: «Όπως πέρασες, βρωμούσες»

© Sputnik / Pavel Lisitsyn /  / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΑναμμένα κεριά σε εκκλησία
Αναμμένα κεριά σε εκκλησία - Sputnik Ελλάδα
Την περασμένη εβδομάδα, είδε το φως της δημοσιότητας δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι η ομοφυλοφιλία είναι πρόβλημα που μεταφέρουν οι γονείς στο παιδί, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Το φως της δημοσιότητας είδε νέα δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για τους ομοφυλόφιλους.

Στη δήλωσή του, η οποία φέρεται να έγινε προ περίπου ενός μηνός, ο Μητροπολίτης Μόρφου υποστήριξε ότι ένας μοναχός αντιλήφθηκε έναν ομοφυλόφιλο από τη μυρωδιά.

«Νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα» είπε ο μοναχός, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη.

«Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. "Όπως πέρασες, βρωμούσες. Έβγαινε μια μπόχα"» απάντησε σύμφωνα με τον Μητροπολίτη ο μοναχός.

Κατά τον Μητροπολίτη, μετά από προσευχές, «αυτό το παιδί τώρα ευωδιάζει. Και δεν σας λέω παραμύθια, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Η δήλωση φέρεται να έγινε στην ίδια ομιλία, όπου ο μητροπολίτης είχε πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι πρόβλημα που μεταφέρουν οι γονείς στο παιδί, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала