Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μητροπολίτης Μόρφου για serial killer: Με τόσες εκτρώσεις, πώς να μη γεννηθεί τέτοιος δολοφόνος;

Ο Μητροπολίτης Μόρφου συνέδεσε την υπόθεση με τον serial killer με τις εκτρώσεις στην Κύπρο. «Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;» αναρωτήθηκε.

Την υπόθεση του serial killer της Κύπρου επιχείρησε να συνδέσει με το ποσοστό εκτρώσεων στη Μεγαλόνησο, ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Σε νέο απόσπασμα της ομιλίας του, κατά την οποία είχε αναφερθεί στον τρόπο που «δημιουργούνται» οι γκέι, αλλά και στη «μυρωδιά» τους, ο Μητροπολίτης μίλησε και για τον ίλαρχο που σκότωσε γυναίκες και παιδιά από ξένες χώρες, σε μια υπόθεση που σόκαρε την Κύπρο.

«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα;» ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι εκτρώσεις έχουν συμβεί σε πολλά σπίτια και οικογένειες.

«Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;» αναρωτήθηκε ρητορικά.

Πρόσθεσε ότι «όσον αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Επανερχόμενος στον ίλαρχο καθ’ ομολογίαν serial killer, είπε ότι «κάλεσε έναν φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε».

«Αυτό είναι που τιμά την Κύπρο. Κάποιος θα πρέπει να διδάξει τώρα στον Νικόλα, ότι για όλες αυτές τις καημένες υπάρξεις που σκότωσε, ότι θα πρέπει να προσεύχεται για την καθεμιά ξεχωριστά», συμπλήρωσε.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала