Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Βρέθηκε μυστηριώδης αρχαία αιγυπτιακή σαρκοφάγος στον Άρη; - Βίντεο

© Sputnik / Fayed El-Geziry /  / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΠυραμίδες της Γκίζας
Πυραμίδες της Γκίζας - Sputnik Ελλάδα
Ένας ερευνητής συνομωσιών ισχυρίστηκε ότι η ανακάλυψη θα μπορούσε να δώσει εξήγηση για το λόγο που οι αρχαίες πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν στη μέση του πουθενά.

Ένας κυνηγός UFO και ερευνητής συνομωσιών, ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι βρέθηκε μπροστά σε μια εκπληκτική ανακάλυψη, που σχετίζεται με τα μυστήρια του Άρη.

Όπως αναφέρει, είδε ένα αντικείμενο το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, μοιάζει με «σκαλιστή αιγυπτιακή σαρκοφάγο», εξετάζοντας μια φωτογραφία της επιφάνειας του πλανήτη που απαθανατίστηκε από τη NASA.

Επιμένοντας ότι η φωτογραφία, στην πραγματικότητα, απεικονίζει διάφορα ευρήματα που μοιάζουν με αρχαία αιγυπτιακά γλυπτά, ο Waring αναρωτήθηκε αν αυτή η ανακάλυψη μπορεί να υπονοεί την εξωγήινη προέλευση ενός από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της Γης.

«Αυτό είναι πραγματικά το ερώτημα... Προέρχονται οι αρχαίοι Αιγύπτιοι από τον Άρη; Μετακινήθηκαν στην Αίγυπτο, επειδή η Αίγυπτος είναι παρόμοια σε εμφάνιση και καιρό στον Άρη; Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν μοιάζει τόσο με τον Άρη. Έτσι, αν αυτό είναι αλήθεια, εξηγεί εξ ολοκλήρου γιατί τέτοιες καταπληκτικές πυραμίδες είναι χτισμένες στη μέση του πουθενά», έγραψε ο ερευνητής στο μπλόγκ του.

Μάλλον τους θύμιζε μοσρφολογικά το σπίτι τους, επισημαίνει.

Ο θεωρητικός συνωμοσιών έχει προηγουμένως προβεί σε διάφορες εξηγήσεις -διαπιστώσεις που σχετίζονται με διάφορα ιδιόμορφα αντικείμενα που φέρεται ότι βρέθηκαν στις φωτογραφίες της NASA

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала