Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Σώτη Τριανταφύλλου για Εξάρχεια: Ίσως βοηθήσει η κατάργηση της αργίας της 17ης Νοεμβρίου

© Φωτογραφία : SOOC / Aris OikonomouΕπέτειος Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου - Sputnik Ελλάδα
Άσκησε έντονη κριτική στην αριστερά κατηγορώντας την ότι «επιτίθεται στον “φιλήσυχο” πολίτη. Η λέξη “νοικοκυραίοι” ακούγεται σαν βρισιά».

Στα Εξάρχεια και τις επιχειρήσεις της αστυνομίας αναφέρθηκε η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, σχολιάζοντας ότι «το μάτι του νόμου πρέπει να φτάσει στα στέκια των αναρχοπατέρων, των επιλεγόμενων αλληλέγγυων και των μικρο- και μεγαλο-εγκληματιών που βρίσκουν καταφύγιο» στην περιοχή.

Έδωσε έμφαση στην ανάγκη να προχωρήσει το πρόγραμμα ενοποίησης του Πολυτεχνείου με το Αρχαιολογικό Μουσείο σχολιάζοντας στη συνέντευξή της στο liberal.gr «τα αναλφάβητα μπαχαλάκια δεν έχουν βεβαίως ιδέα τι είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο και, όπως όλοι ξέρουμε, στις επετείους του Πολυτεχνείου στη δεκαετία του 1990, μπούκαραν στη Σχολή Καλών Τεχνών και έκαψαν έργα τέχνης. Απ' όσο ξέρω, ουδείς τιμωρήθηκε. Ίσως βοηθήσει η κατάργηση της αργίας στις 17 Νοεμβρίου: η αργία είναι περιττή (…)».

Άσκησε έντονη κριτική στην αριστερά κατηγορώντας την ότι «επιτίθεται στον “φιλήσυχο” πολίτη. Η λέξη “νοικοκυραίοι” ακούγεται σαν βρισιά».

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала