Νέα Ζηλανδία: Οι άντρες του Πολεμικού Ναυτικού θα μπορούν να φορούν ψεύτικες βλεφαρίδες και μακιγιάζ

© AFP 2023 / Carl Court / Πολεμικό πλοίο
Πολεμικό πλοίο - Sputnik Ελλάδα
Από το Νοέμβριο, το προσωπικό θα μπορεί να φορέσει μακιγιάζ , βερνίκι νυχιών, αρώματα, δαχτυλίδια και βαφές μαλλιών. Οι αλλαγές έρχονται καθώς το Βασιλικό Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας γίνεται πιο ανεκτικό στις νέες τάσεις.

Οι νέες αλλαγές θα προκύψουν όταν το Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας - (RNZN) θα ενημερώσει τις οδηγίες περιποίησης και εμφάνισης για να καταστήσει τη δύναμη πιο ανεκτική στις νέες τάσεις.

«Αυτές οι τροποποιήσεις πρέπει να αντικατοπτρίζουν ότι το RNZN δεν κάνει διάκριση μεταξύ των ανδρών και των γυναικών στελεχών όσον αφορά την προσωπική τους περιποίηση και εμφάνιση», επιβεβαίωσε στο Newshub ο αρχηγός του Ναυτικού Ντέιβιντ Πρόκτορ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
«Οι αλλαγές αυτές αντικατοπτρίζουν ότι η ποικιλομορφία και η ένταξη είναι κρίσιμες για την επιτυχία μας ως οργανισμό, όπως και οι μοναδικές παραδόσεις και τα χαρακτηριστικά του RNZN».

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου, δίνοντας σε όλο το προσωπικό του Ναυτικού το δικαίωμα να φορούν μακιγιάζ, απαλό βερνίκι νυχιών, ψεύτικες βλεφαρίδες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια φυσικού χρώματος. Θα τους επιτραπεί επίσης να φορούν αρώματα ή κολόνιες, δακτυλίδια και να χρησιμοποιούν φυσικές βαφές μαλλιών.

Ωστόσο, piercing, τα «υπερβολικά χτενίσματα» όπως οι μοϊκάνες και τα αξεσουάρ για τα μαλλιά εξακολουθούν να απαγορεύονται.

Ο Πρόκτορ δήλωσε ότι το Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας επικεντρώνεται στην καθαριότητα και την στρατιωτική εικόνα του προσωπικού, καθώς όπως σημείωσε, τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για να αποδείξουν μια ανεκτική αλλά και να διατηρήσουν μία επαγγελματική στρατιωτική εικόνα.

«Το RNZN είναι μια σύγχρονη και επαγγελματική οργάνωση που αγκαλιάζει την ατομικότητα και την προσωπικότητα. Ωστόσο, είμαστε στρατιωτική οργάνωση και με αυτό έρχονται ορισμένες προσδοκίες για το προσωπικό μας όσον αφορά την ενδυμασία και την εμφάνιση», δήλωσε ο Πρόκτορ.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала