Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Αυτές είναι οι 15 καλύτερες φωτογραφίες μόδας από όλο τον κόσμο

Βρείτε μας
Εντυπωσιακές φωτογραφίες με θέμα την μόδα από όλο τον κόσμο. Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στον διαγωνισμό #Fashion2019.

Νέοι αλλά και έμπειροι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρουν να τραβήξουν την καλύτερη φωτογραφία με θέμα την μόδα.

Όπως αποδείχθηκε, τα κατάφεραν και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Οι φωτογραφίες αυτές παρουσιάστηκαν στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019.

Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες μόδας για το 2019, απολαύστε τις λοιπόν:

© Φωτογραφία : Agora / eighthmanΑυτή η φωτογραφία εμπνεύστηκε από την βασίλισσα Yaa Asantewaa, η οποία οδήγησε την εξέγερση της φυλής των Ashanti κατά της βρετανικής αποικιοκρατίας. Σύμφωνα με τον @eighthman, «δεν υπάρχει τίποτα πιο σπάνιο ή πιο όμορφο από ότι μια γυναίκα που είναι ο εαυτός της, άνετη στην τέλεια ατέλεια της: αυτή είναι η αληθινή ουσία της ομορφιάς, επειδή ξέρει ποια είναι πραγματικά. Έρχεται από μία μακρά γενιά τιμής, ομορφιάς και πνεύματος που την έχει προφυλάξει για να είναι οραματίστρια που ελέγχει την ενέργεια γύρω της.
Φωτογραφία φωτογράφου από την Γκάνα, που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
1/15
Αυτή η φωτογραφία εμπνεύστηκε από την βασίλισσα Yaa Asantewaa, η οποία οδήγησε την εξέγερση της φυλής των Ashanti κατά της βρετανικής αποικιοκρατίας. Σύμφωνα με τον @eighthman, «δεν υπάρχει τίποτα πιο σπάνιο ή πιο όμορφο από ότι μια γυναίκα που είναι ο εαυτός της, άνετη στην τέλεια ατέλεια της: αυτή είναι η αληθινή ουσία της ομορφιάς, επειδή ξέρει ποια είναι πραγματικά. Έρχεται από μία μακρά γενιά τιμής, ομορφιάς και πνεύματος που την έχει προφυλάξει για να είναι οραματίστρια που ελέγχει την ενέργεια γύρω της.
© Φωτογραφία : Agora / jovanneamolatLady in Blue - φωτογραφία από φωτογράφο από την Σιγκαπούρη που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
Lady in Blue - φωτογραφία από φωτογράφο από την Σιγκαπούρη που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
2/15
Lady in Blue - φωτογραφία από φωτογράφο από την Σιγκαπούρη που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / laboussole.seonΟ φωτογράφος @ laboussole.seon ήθελε να συγκρίνει τις παραδοσιακές περιοχές του Χονγκ Κονγκ με τη μόδα και τις ασυνήθιστες πόζες: «Η μόδα αφορά το στυλ, την πρωτότυπη στάση και τον χώρο ή το περιβάλλον. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συνδέουμε τη μόδα με τις καθημερινές τοποθεσίες που περνούν οι άνθρωποι κατά την διάρκεια της ημέρας τους. Είναι πραγματικά ο συνδυασμός των τριών στοιχείων που άφησαν αυτή τη φωτογραφία να ξεχωρίσει. Η φωτογραφία αυτή ήταν αρκετά αγχωτική όταν την δημιουργούσα λόγω της πυκνής κυκλοφορίας - είμαστε τυχεροί που το ταξί πίσω σταμάτησε για να αφήσει τους επιβάτες του.
Φωτογραφία των δρόμων του Χονγκ Κονγκ που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
3/15
Ο φωτογράφος @ laboussole.seon ήθελε να συγκρίνει τις παραδοσιακές περιοχές του Χονγκ Κονγκ με τη μόδα και τις ασυνήθιστες πόζες: «Η μόδα αφορά το στυλ, την πρωτότυπη στάση και τον χώρο ή το περιβάλλον. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συνδέουμε τη μόδα με τις καθημερινές τοποθεσίες που περνούν οι άνθρωποι κατά την διάρκεια της ημέρας τους. Είναι πραγματικά ο συνδυασμός των τριών στοιχείων που άφησαν αυτή τη φωτογραφία να ξεχωρίσει. Η φωτογραφία αυτή ήταν αρκετά αγχωτική όταν την δημιουργούσα λόγω της πυκνής κυκλοφορίας - είμαστε τυχεροί που το ταξί πίσω σταμάτησε για να αφήσει τους επιβάτες του.
© Φωτογραφία : Agora / charliiebΦωτογραφία ενός φορέματος λουλουδιών από έναν φωτογράφο από το Μονακό που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
Φωτογραφία ενός φορέματος λουλουδιών από έναν φωτογράφο από το Μονακό που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
4/15
Φωτογραφία ενός φορέματος λουλουδιών από έναν φωτογράφο από το Μονακό που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / Calvin_WalkerΑπό το λιμάνι Τέμα, της νοτιοανατολικής Γκάνας. Λίγο μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, ο @Calvin_Walker και τα δύο μοντέλα κλήθηκαν να φύγουν καθώς η λήψη φωτογραφιών δεν επιτρέπεται σε αυτή την τοποθεσία.
Φωτογραφία φωτογράφου από την Γκάνα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
5/15
Από το λιμάνι Τέμα, της νοτιοανατολικής Γκάνας. Λίγο μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, ο @Calvin_Walker και τα δύο μοντέλα κλήθηκαν να φύγουν καθώς η λήψη φωτογραφιών δεν επιτρέπεται σε αυτή την τοποθεσία.
© Φωτογραφία : Agora / afrochimeΦωτογραφία μόδας στην παραλία φωτογράφου από την Γκάνα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
Φωτογραφία μόδας στην παραλία φωτογράφου από την Γκάνα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
6/15
Φωτογραφία μόδας στην παραλία φωτογράφου από την Γκάνα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / birazhayalciΦωτογραφία φωτογράφου μόδας από την Τουρκία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
Φωτογραφία φωτογράφου μόδας από την Τουρκία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
7/15
Φωτογραφία φωτογράφου μόδας από την Τουρκία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / damianeΠολύχρωμη φωτογραφία τριών φίλων στους δρόμους της Τιφλίδας, Γεωργία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019.
Φωτογραφία ενός φωτογράφου από την Γεωργία που που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
8/15
Πολύχρωμη φωτογραφία τριών φίλων στους δρόμους της Τιφλίδας, Γεωργία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / stillone Ο Ιταλός φωτογράφος @stillone είδε αυτή την γυναίκα να περπατά επάνω στις σκάλες: «Ένα κορίτσι από το Μιλάνο στην πρωτεύουσα της μόδας, ντυμένο με στυλ αλλά χωρίς παπούτσια: αυτό είναι μόδα!».
Χωρίς στρες - φωτογραφία από την Ιταλία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
9/15
Ο Ιταλός φωτογράφος @stillone είδε αυτή την γυναίκα να περπατά επάνω στις σκάλες: «Ένα κορίτσι από το Μιλάνο στην πρωτεύουσα της μόδας, ντυμένο με στυλ αλλά χωρίς παπούτσια: αυτό είναι μόδα!».
© Φωτογραφία : Agora / jordisark Φωτογραφία από την Ισπανία, που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019.
Φωτογραφία από την Ισπανία, που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
10/15
Φωτογραφία από την Ισπανία, που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό φωτογραφίας #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / lensapriyoΟ φωτογράφος @lensapriyo ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το μοντέλο κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης στην Τζακάρτα της, Ινδονησίας: «Αυτό το μοντέλο συγκίνησε ιδιαίτερα την καρδιά μου, το πρόσωπό της μου θυμίζει αυτό της Marilyn Monroe».
Εντυπωσιακή φωτογραφία ενός φωτογράφου από την Ινδονησία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
11/15
Ο φωτογράφος @lensapriyo ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το μοντέλο κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης στην Τζακάρτα της, Ινδονησίας: «Αυτό το μοντέλο συγκίνησε ιδιαίτερα την καρδιά μου, το πρόσωπό της μου θυμίζει αυτό της Marilyn Monroe».
© Φωτογραφία : Agora / awasenphotographyΟ @awasenphotography δήλωσε: «Είναι όλα σχετικά με την απεικόνιση ενός ατόμου όχι μόνο για το τι είναι, αλλά κυρίως για το ότι πραγματικά θέλει να είναι. Αυτή είναι η έννοια της μόδας: Δείξε στον κόσμο τι θέλεις να δει ο κόσμος μέσα σου. Αλλά έπειτα συνειδητοποίησα ότι απλώς ήθελα να δημιουργήσω την δική μου μόδα με την προσωπική μου ομορφιά. Έτσι αποφάσισα να μελετήσω την φωτογραφία για να την δημιουργήσω με τον τρόπο που μου αρέσει».
Φωτογραφία από έναν φωτογράφο από την Ιταλία, που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
12/15
Ο @awasenphotography δήλωσε: «Είναι όλα σχετικά με την απεικόνιση ενός ατόμου όχι μόνο για το τι είναι, αλλά κυρίως για το ότι πραγματικά θέλει να είναι. Αυτή είναι η έννοια της μόδας: Δείξε στον κόσμο τι θέλεις να δει ο κόσμος μέσα σου. Αλλά έπειτα συνειδητοποίησα ότι απλώς ήθελα να δημιουργήσω την δική μου μόδα με την προσωπική μου ομορφιά. Έτσι αποφάσισα να μελετήσω την φωτογραφία για να την δημιουργήσω με τον τρόπο που μου αρέσει».
© Φωτογραφία : Agora / photolivestudioΠάθος για την μόδα στη Νέα Υόρκη - φωτογραφία φωτογράφου από τη Γαλλία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
Πάθος για την μόδα στη Νέα Υόρκη - φωτογραφία φωτογράφου από τη Γαλλία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
13/15
Πάθος για την μόδα στη Νέα Υόρκη - φωτογραφία φωτογράφου από τη Γαλλία που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / markellosΦωτογραφία μαύρου κοστουμιού ενός φωτογράφου από την Ελλάδα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
Φωτογραφία μαύρου κοστουμιού ενός φωτογράφου από την Ελλάδα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
14/15
Φωτογραφία μαύρου κοστουμιού ενός φωτογράφου από την Ελλάδα που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό #Fashion2019.
© Φωτογραφία : Agora / nicoprgΕνώ περπατούσε στους δρόμους του Τορόντο, ο @altone είδε τη Naomi και την ρώτησε αν μπορούσε να τραβήξει μια φωτογραφία της και εκείνη απάντησε «Φυσικά, είμαι συνηθισμένη».
Φωτογραφία της φωτογράφου Naomi από τη Γαλλία που παρουσιάστηκε στις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού #Fashion2019. - Sputnik Ελλάδα
15/15
Ενώ περπατούσε στους δρόμους του Τορόντο, ο @altone είδε τη Naomi και την ρώτησε αν μπορούσε να τραβήξει μια φωτογραφία της και εκείνη απάντησε «Φυσικά, είμαι συνηθισμένη».
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала
Internacional
InternationalEnglishΑγγλικάMundoEspañolΙσπανικά
Ευρώπη
DeutschlandDeutschΓερμανικάFranceFrançaisΓαλλικάΕλλάδαΕλληνικάΕλληνικάItaliaItalianoΙταλικάČeská republikaČeštinaΤσέχικαPolskaPolskiΠολωνικάСрбиjаСрпскиΣέρβικαLatvijaLatviešuΛετονικάLietuvaLietuviųΛιθουανικάMoldovaMoldoveneascăΜολδαβικάБеларусьБеларускiΛευκορωσικά
Νότιος Καύκασος
АҧсныАҧсышәалаΑμπχαζικάԱրմենիաՀայերենΑρμενικάAzərbaycanАzərbaycancaΑζερικάХуссар ИрыстонИронауΟσσετικάსაქართველოქართულიΓεωργιανά
Μέση Ανατολή
Sputnik عربيArabicΑραβικάTürkiyeTürkçeΤούρκικαSputnik ایرانPersianΦαρσίSputnik افغانستانDariΝταρί
Κεντρική Ασία
ҚазақстанҚазақ тіліΚαζακικάКыргызстанКыргызчаΚιργιζικάOʻzbekistonЎзбекчаΟυζμπεκικάТоҷикистонТоҷикӣΤατζικικά
Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία
Việt NamTiếng ViệtΒιετναμέζικα日本日本語Ιαπωνικά俄罗斯卫星通讯社简化中文Κινέζικα (απλοπ.)俄罗斯卫星通讯社繁體中文Κινέζικα (παραδ.)
Νότια Αμερική
BrasilPortuguêsΠορτογαλικά