Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Χαρτί υγείας τέλος στις ΗΠΑ και σκουπίζονται με ό,τι βρουν - Βούλωσαν οι υπόνομοι από τα T-shirt

CC0 / / Χαρτί υγείας
Χαρτί υγείας - Sputnik Ελλάδα
Η πανδημία κορονοϊού που χτύπησε την υφήλιο οδήγησε στους απανταχού καταναλωτές να εξαντλήσουν τα χαρτιά υγείας από τα σουπερμάρκετ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελλείψεις.

Οι Αμερικανοί καταναλωτές βρήκαν άλλους τρόπους να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους. Άρχισαν να κόβουν κομμάτια από T-shirt και μετά τα πέταγαν στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να βουλώνουν τα αποχετευτικά δίκτυα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της πόλης Ρέντινγκ στην Καλιφόρνια, που προκειμένου να σταματήσει τους Αμερικανούς από αυτή την κακή συνήθεια, τοποθέτησε σχετικά μηνύματα σε φωτεινές οδικές πινακίδες. «Ρίξτε στη λεκάνη μόνο χαρτί τουαλέτας».

Το παράδειγμα της πόλης της Καλιφόρνια ακολούθησαν κι άλλες περιοχές στις ΗΠΑ, με τις σχετικές προειδοποιητικές αναρτήσεις στο Twitter και στα υπόλοιπα social media να παίρνουν φωτιά.

© Φωτογραφία : nbcnews.comΦωτεινή επιγραφή ενημερώνει τους Αμερικανούς να πετούν στην τουαλέτα μόνο χαρτί υγείας, στην πόλη Ρέντινγκ, στην Καλιφόρνια
Χαρτί υγείας τέλος στις ΗΠΑ και σκουπίζονται με ό,τι βρουν - Βούλωσαν οι υπόνομοι από τα T-shirt  - Sputnik Ελλάδα
Φωτεινή επιγραφή ενημερώνει τους Αμερικανούς να πετούν στην τουαλέτα μόνο χαρτί υγείας, στην πόλη Ρέντινγκ, στην Καλιφόρνια
 Συγκεκριμένα, οι διάφορες αρχές προειδοποιούν τους Αμερικανούς πολίτες να μην πετούν στις λεκάνες τίποτα άλλο πέρα από χαρτί υγείας, καθώς χαρτοπετσέτες, χαρτομάντηλα και βέβαια το ύφασμα δεν διαλύεται εύκολα στο νερό, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υπόνομοι.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала