Duffy: Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή και τον βιασμό της - «Θυμάμαι τον πόνο, είναι σαν δολοφονία»

Η Duffy σε νέα της ανάρτηση περιγράφει με λεπτομέρειες την απαγωγή και τον βιασμό που έζησε.

Η τραγουδίστρια Duffy ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας «Mercy», τον Φεβρουάριο σε ανάρτησή της στο Instagram είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού. Τότε είχε ανακοινώσει ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα έδινε σε συνέντευξή της, αλλά τελικά αποφάσισε να μοιραστεί το περιστατικό στον ιστότοπό της.

Η μουσικός ξεκινάει λέγοντας:

«Με αναστατώνει το γεγονός ότι αυτή η ιστορία περιέχει θλίψη, ενώ τόσο πολλοί χρειάζονται το αντίθετό αυτή την περίοδο. Ελπίζω μόνο τα λόγια μου να λειτουργήσουν σαν στιγμιαίος αντιπερισπασμός, ίσως ακόμα και σαν παρηγοριά, ότι κάποιος μπορεί να βγει από το σκοτάδι».

Όπως προσθέτει, ο λόγος που αποφάσισε να αποκαλύψει το περιστατικό πριν από λίγες εβδομάδες είναι γιατί κουράστηκε να το κρατά μέσα της και θέλησε να απαλλαγεί από το φορτίο του σκοτεινού μυστικού της, που την έκανε να αισθάνεται μοναξιά.

Παρακάτω εξηγεί, μεταξύ άλλων, γιατί δεν είχε δημοσιοποιήσει νωρίτερα την τραυματική εμπειρία της:

«Όσο δεν είχα αναπτύξει μια καλή προσωπική ζωή, ή τη δική μου οικογένεια, με πανικόβαλε η σκέψη ότι αν αποκάλυπτα την ιστορία μου δημοσίως, θα προκαλούσε προβλήματα στη μελλοντική ερωτική ζωή μου».

Η Duffy παραδέχεται ότι το περιστατικό που έζησε δεν την αφήνει να τραγουδήσει, προσθέτοντας:

«[Παλαιότερα] πίστευα ότι η δημόσια αποκάλυψη της ιστορίας μου θα κατέστρεφε εντελώς τη ζωή μου, όμως το να την κρύβω την κατέστρεφε περισσότερο. Το να μην τραγουδάω, με σκοτώνει. Έτσι, πρέπει απλά να είμαι δυνατή και να αντιμετωπίσω από εδώ και πέρα όλους τους φόβους μου».

Στη συνέχεια, η Duffy αφηγείται ότι ήταν η ημέρα των γενεθλίων της, όταν τη νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο και την έσυραν, ναρκωμένη για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, σε ξένη χώρα:

«Δεν θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο, όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου ήμουν στο πίσω μέρος ενός οχήματος σε κίνηση. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο βιαστής επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να κρατήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο μετά τον βιασμό».

Η τραγουδίστρια προσθέτει ότι παρέμεινε μαζί του για ακόμα μία μέρα, ενώ εκείνος δεν της έριχνε ούτε ματιά.

«Θα μπορούσε να με έχει ξεφορτωθεί. Σκέφτηκα να δραπετεύσω στη γειτονική πόλη ενώ κοιμόταν, αλλά δεν είχα χρήματα και φοβόμουν ότι εκείνος θα με δήλωνε στην αστυνομία σαν αγνοούμενη και θα με εντόπιζαν».

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας ότι δεν ξέρει πού βρήκε τη δύναμη να αντέξει εκείνη την περίοδο, ένιωσε την παρουσία από «κάτι» που τη βοήθησε να επιβιώσει:

«Επέστρεψα με το αεροπλάνο μαζί του, παρέμεινα όσο ήρεμη και όσο φυσιολογική θα μπορούσα να είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και μόλις γύρισα σπίτι καθόμουν, ζαλισμένη, σαν το ζόμπι. Ήξερα ότι η ζωή μου βρισκόταν σε κίνδυνο, με είχε προειδοποιήσει ότι ήθελε να με σκοτώσει. Με τη λίγη δύναμη που είχα, το ένστικτό μου έλεγε να τρέξω και να βρω ένα μέρος να ζήσω όπου δεν θα μπορούσε εκείνος να με εντοπίσει».

Η Ντάφι αφηγείται τι συνέβη μετά το περιστατικό:

«Είχα κάποιες ερωτικές σχέσεις, και ο καθένας ποθούσε το πρόσωπο που έβλεπε στο εξώφυλλο του άλμπουμ μου, ενώ εγώ ήμουν μια πληγωμένη γυναίκα. Ήταν μάταιο».

Το γεγονός ότι έκρυβε το περιστατικό από όλους, για μία δεκαετία, είχε ως αποτέλεσμα να αποξενωθεί ακόμα και από την οικογένειά της.

«Ό,τι συνέβη δεν ήταν μόνο μια προδοσία προς εμένα και τη ζωή μου, ένα βίαιο γεγονός που σχεδόν με σκότωσε, αλλά μου έκλεψε και πολλούς άλλους ανθρώπους. Απλά, δεν ήμουν η ίδια μετά από αυτό. Ο βιασμός είναι σαν δολοφονία χωρίς νεκρό, είσαι ζωντανός, αλλά νεκρός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου πήρε υπερβολικά πολύ χρόνο, σχεδόν ατελείωτο, να ξανασυγκεντρώσω τα κομμάτια μου».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала