Δύο ηχηρές παραιτήσεις σε δύο ημέρες από το Open

Αλλαγές στο ενημερωτικό τμήμα του Open σημειώθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς παραιτήθηκαν τόσο Δημήτρης Μιχαλέλης όσο και ο Στράτος Μπάλης, οι οποίοι -μέχρι πρότινος- κατείχαν τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης και του Διευθυντή Ενημέρωσης, αντίστοιχα.

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει ακόμα και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19) και έτσι τα πράγματα στο Open έχουν αλλάξει άρδην σε μόλις δύο ημέρες, αφού ισάριθμα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, ο Δημήτρης Μιχαλέλης που ήταν -μέχρι πρότινος- Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης & Ειδήσεων του καναλιού, παραιτήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Open εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού Open κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης & Ειδήσεων, Δημήτρη Μιχαλέλη. Το Open τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα».

Οι αποχωρήσεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς σημειώθηκε άλλη μία την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zappit.gr, παρελθόν από το Open αποτελεί και ο -μέχρι πρότινος- Διευθυντής Ενημέρωσης, Στράτος Μπαλής.

Το Open, μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Το Open ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Στράτου Μπαλή από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και τον ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συνεισφορά του στη διαμόρφωση και λειτουργία του ειδησεογραφικού τμήματος του σταθμού».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала