Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Παιδικές χαρές: Πότε θα ανοίξουν και με ποιες προϋποθέσεις

CC0 / / Κούνια σε παιδική χαρά
Κούνια σε παιδική χαρά - Sputnik Ελλάδα
Για το άνοιγμα των παιδικών χαρών αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε εναρμόνιση με τη χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό, μίλησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Κλειστές θα παραμείνουν οι παιδικές χαρές, τουλάχιστον προς το παρόν, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Η επαναλειτουργία τους, όπως είπε θα εξαρτηθεί από το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών και βρεφικών σταθμών.

«Κλειστές θα παραμείνουν και οι παιδικές χαρές, η επαναλειτουργία των οποίων θα εξαρτηθεί από το άνοιγμα των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών και βρεφικών σταθμών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, έκανε γνωστό πως οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως τα ανοιχτά γήπεδα ανοίγουν με τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων.

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Όπως και στην πρώτη φάση της επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας στη χώρα μας, έτσι και τώρα, η δημόσια διοίκηση και η αυτοδιοίκηση όλων των βαθμίδων θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να βγούμε και πάλι νικητές», κατέληξε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала