Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη ειλικρινής για τη μητρότητα: «Δεν ήξερα τίποτα, δε ξέρω ακόμα τίποτα»

Η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, ανέβασε για τη Γιορτή της Μητέρας μια φωτογραφία με την ίδια να θηλάζει στο μαιευτήριο και με ένα σύντομο κείμενο, που μάλλον εκφράζει πολλές νέες μαμάδες.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή Αθερίδου, απέκτησε το φθινόπωρο του 2019 ένα αγοράκι, κάνοντας τον αγαπημένο ηθοποιό για πρώτη φορά παππού. Την Κυριακή, 10 Μαΐου, για να τιμήσει τη Γιορτή της Μητέρας, ανέβασε μια παλαιότερη φωτογραφία, όπου θηλάζει τον γιο της στο μαιευτήριο.

Η λεζάντα που τη συνοδεύει, σύντομη αλλά ειλικρινής, μάλλον καταφέρνει να εκφράσει πολλές νέες μαμάδες που αισθάνονται δέος και μεγαλείο απέναντι στο μυστήριο της μητρότητας.

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Αθερίδου γράφει:

«Δεν καταλάβαινα γιατί κρέμεται πάνω μου και τι ακριβώς πίνει... δεν ήξερα τίποτα και δε ξέρω ακόμα τίποτα... Ένας άνθρωπος με δικό του χαρακτήρα βγήκε από το σώμα μου, και δε ξέρω πώς γίνεται... από το ίδιο σώμα που είναι οι πνεύμονες για να αναπνέω κι η καρδιά μου για να ζω... Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες».

Δείτε τη νέα ανάρτησή της:

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала