Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Μακαρόν La Casa de Papel: Δημιουργός παρουσιάζει γλυκά-γλυπτά, υπερβολικά όμορφα για να τα φάμε

Βρείτε μας
Για την Κιμ Ντέλια, τα όρια ανάμεσα στη ζαχαροπλαστική και τη γλυπτική είναι ρευστά σαν την κρέμα σοκολάτα που χρησιμοποιεί για τα μακαρόν της, το ένα ομορφότερο από το άλλο.

Τα μακαρόν είναι ένα από τα πιο απαιτητικά γλυκά στην προετοιμασία, όμως υπάρχει μια γυναίκα που έχει ανεβεί επίπεδο. Δεν περιορίζεται στη γεύση, αλλά τελειοποιεί την εμφάνισή τους δημιουργώντας γλυκά-γλυπτά, με ένα εμφανές μειονέκτημα: είναι τόσο όμορφα, που θα το σκεφτόμασταν διπλά για να τα φάμε.

«Ανθοδέσμες» από ζύμη και λαχανικά - Sputnik Ελλάδα
Αρτοποιός δημιουργεί λαχταριστές και πολύχρωμες «ανθοδέσμες» από ψωμί και λαχανικά

Ο λόγος για την Κιμ Ντέλια, που στολίζει τα μακαρόν της με μικροσκοπικά λουλούδια, ζώα, τοπία, ακόμη και ήρωες από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές (βλέπε Casa de Papel), όλα σμιλεμένα από ζάχαρη και άλλα γλυκά υλικά. Μάλιστα, η εμπειρία της στα μακαρόν δεν είναι ιδιαίτερα μακροχρόνια: Άρχισε να τα φτιάχνει μόλις τον Ιανουάριο του 2019, «απλά επειδή μου αρέσει να τα τρώω» όπως είπε στο My Modern Met. Μόλις κατέκτησε την τέχνη της παρασκευής τους, άρχισε να πειραματίζεται με τη διακόσμηση.

Ανάμεσα στις πρώτες ύλες της και τα εργαλεία της; Φοντάν, χρώματα ζαχαροπλαστικής και βρώσιμες κόλλες, που δουλεύει με εργαλεία ζαχαροπλαστικής σε συνδυασμό με οδοντογλυφίδες και βελόνες για να σχηματίσει τις λεπτομέρειες σε κάθε μορφή. Μια σχολαστική εργασία, για την οποία έχει τις εξής συμβουλές να δώσει σε όποιον θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του: «Το σημαντικότερο είναι να έχετε υπομονή και καλή μουσική ή μια αστυνομική τηλεοπτική σειρά να παίζει στο βάθος».

Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала